Milyen közös programo (ka) t lehetne csinálni Anyukámmal? (főleg szabadtéri programokra gondolok)
Anyukám ma szabadnapos, illetve csütörtökön. A többi napon (hétfő, kedd, szerda, péntek, szombat) 9-től 6-7-8-ig dolgozik.
Nincs túl meleg, így jó lenne valami szabadtéri programot csinálni (délutánra). Különben a szüleim elváltak, és Anyukámmal (54 éves) és a Nagyszüleimmel (84 évesek) élek.
Ha valakinek van valami ötlete, és leírná, azt nagyon megköszönném!
13/l
Kedves Válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Igen, a bicajozásra mi is gondoltunk, de mivel a legközelebbi cukrászda 15-20 km-re van tőlünk, így most oda nem megyünk el.
Különben jó ötlet, segíteni is fogok neki, annak mindig nagyon örül.
Várom a további válaszaitokat!
Hát igen, sajnos most nem a legjobb program lenne a fürdőzés, mi pont kifogtuk a 30 fokos balatont... De viszont séta a balatonparton... én pl nagyon szeretem, mikor anyukám egy kávé, vagy tea mellett a gyerekkoromról mesél nekem, jó én 27 éves vagyok, és babát várok, most ilyen igényeim vannak, de biztos neked is tud érdekes dolgokat mesélni egy limonádé, vagy fagylaltozás közben. nem is kell elmenni szinte otthonról, kiültök a kertbe,és ott beszélgettek. Olyan jó lenne ilyen fiatalnak lenni, és anyukámmal kettesben lenni. most úgy elképzeltem, hogy miket lehetne beszélgetni... szép napot nektek!
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!