Hogyan beszéljek erről anyukámmal?
anyai szemmel szerintem ez jo modszer, hiszen elszegyelled magad, atgondolod a buntetes ideje alatt, hogy mit csinaltal rosszul
orulj neki, hogy nem kapsz pofonokat
(en azert 4-esert meg nem buntetnek)
jó....de egyáltalán nem motivál vagy értitek...ha hozk jót akkor meg sem dícsér...v ha hozok rosszat akkor meg sem nyugtat v satöbbi:S:Spersze nem rögtön várnám el de..ez így nem jó szerintem.
12/L
Első: Persze, b*zdmeg jelentse fel a saját anyját néhány anyai pofon miatt? Csak ámulok...
Amúgy meg ezt "ki kell nőnötök". Ahogy édesanyáddal egyre jobb lesz a kapcsolatod, akkor mindent könnyebb elmondani. Nekem nem volt valami fényes 10-13 koromban Vele a kapcsolatom, de most így majdnem 15 évesen anya az egyik legjobb barátnőm. Ez a megoldás.
14,5/L.
Nem könnyű a helyzeted. Sajnos a legtöbb szülő nem érti meg, hogy ha pofonokkal, kiabálással, tiltásokkal próbálja jobb teljesítményre ösztönözni a gyerekét, azzal többet árt, mint használ.
Ha nehezen megy egy tantárgy, beszélj az illetékes tanároddal, kérd meg, hogy segítsen, magyarázza el akár ötször is, hiszen azért tanár, hogy segítsen!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!