Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan beszéljek vele? Mindig...

Hogyan beszéljek vele? Mindig bepánikolok mellette.

Figyelt kérdés
Nyáron voltam egy táborban, és életemben először majdnem csókolóztam egy sráccal :) Legalábbis én így éreztem a dolgot, mert fogta a kezemet, összebújtunk, és simogatta is a hajamat. De benyitott a fiú egyik szobatársa, és... akkor minden abbamaradt. Akkor nagyon bűntudatom volt, mert a srác bejött egy barátnőmnek is, és én meg jól éreztem magam vele... De ez mára már elmúlt, mert az a barátnőm összejött valakivel. A táborban ott volt egy volt osztálytársam, aki hát... ilyen tapadós, és azt szereti ha mindenki körbeugrálja, ennek érdekében mindenki problémáját igyekszik megoldani. És rámászott a fiúra. És ez nekem irtó rossz volt. Elmondtam a lánynak, hogy mi történt, ezzel mint célozva arra, hogy szálljon le, vagy legalábbis ne lógjon annyit a srácon, és csak annyi történt, hogy mostantól még jobban rátapad... És mivel ez a lány mindig is népszerű volt, ezért nekem minden önbizalmam eltűnt, és visszahúzódtam. Most viszont úgy néz ki, hogy egy villamoson megyünk reggel vele meg 2 haverjával. De egyszerűen leblokkolok, és nem tudom miről beszéljek vele. Ha csak ő lenne ott, akkor szerintem könnyebb lenne, de mivel ott van a 2 haverja is, (közülük az egyik az aki benyitott a szobába) ezért kész, szétesek. Ilyenkor miről dumáljak velük, vagy mit csináljak? 15/L
2011. szept. 16. 19:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Múltkor ültem a buszon, és bámultam.. Nem tehetek róla, bámultam, mert arra még képes vagyok, és az üvegben láttam, hogy ő is pont engem néz :D De én nem tudom, annyira beszélnék vele, de még facebookon sem merek ráírni, és nem is tartom túl jó ötletnek, mert élőben sokkal jobb, azért mondom, mert még így sem... :/
2011. szept. 16. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te kis butus! Hát mosolyogj rá! Abban nincs semmi! És ha többször is rámosolyogsz, akkor talán veszi a bátorságot, és megkeres vagy személyesen, v. face-n. Ha tudnád, egy molyosnak mekkora ereje van. Ezeket meg hagyd a fenébe. El vannak ők hármasban is. Gondolom, beszélnek eleget.
2011. szept. 16. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

így van,mosolyogj,bízz magadban,próbálj azért beszélgetni is,de ha rámosolyogsz,valószínű ő is vissza fog,és talán elkezdtek beszélgetni.:) Ne félj!

Valószínűleg Te is bejössz neki,csak fél elmondani,mint a legtöbb pasi.:)

Sok sikert,írj majd,hogy hogy alakult!Remélem segítettem.:)

2011. szept. 16. 23:07
 4/6 anonim válasza:

Hidd el, vagy olyan bátor, hogy beszélj vele:) Én azt tudom ajánlani, hogy a másik haverjával (nem azzal, aki rátok nyitott) próbálj meg szóba elegyedni, nem kell semmi komoly beszélgetés, csak csip-csup témák is megfelelőek (pl milyen sokan vannak a villamoson stb..) ha őket megszokod, akkor sokkal könnyebb lesz, és szerintem, akkor a kiszemelted is sokkal inkább hajlandó lesz a beszélgetés kezdeményezésére, ha látja, hogy igyekszel, nyitsz felé is és a haverja felé is. Egyébként a facebookon való beszélgetés segíthet ebben, hogy a túlzott gátlásosságot leküzdd, hiába, hogy nem tűnik a megfelelő kommunikációs eszköznek.

De nagyon sok sikert hozzá:)

2011. szept. 17. 17:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi, aranyos vagy, meg mindenki :) De egyébként meg ezt a facebookos dolgot sokan bírálják is, tehát, hogy "jajj mi lenne veled facebook nélkül" pedig én pont nem vagyok az olyan ember aki minden vágyát facebookon éli ki. De lehet, hogy ha ott kezdek el vele beszélgetni könnyebb lesz élőben is :)
2011. szept. 17. 21:56
 6/6 valasz88 válasza:
Ha ő nem kezdeményez hagy a csudába... nehogy már Te fuss egy fiú után :-)
2011. okt. 11. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!