Sok helyről hallottam már, hogy a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk, ti egyetértetek ezzel?
Úgy látom, hogy semmi kilátása nincs a lányok nagy részének az osztályomban (1-2 lánynak csak).
A legtöbbnek az a lényeg nap mint nap, hogy jó legyen a hajuk, agyon sminkeljék magukat és persze minden nap megtudják nézni a ValóVilágot. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nézik, hanem ahogy rajonganak a mondva csinált emberekért.
Média órán egy filmben 1-2 romantikus részen nevetnek.(pl: csók)
Mellesleg, amelyiknek volt barátja, az is hetente, jobb esetben havonta cserélgette.
hány évesek vagytok?
amúgy igen ilyenek a lányok a legtöbbje, csak én közbe tanulok, utálom a ValóVilágot... de én is rengeteget foglalkozok a külsőmmel, volt barátom 2-3 és nem váltogatom hetente, csak ha egyszer szakítanak velem... és amúgy ez nem igaz(legalábbis ránk, hogy egy-egy romantikus résznél nevetünk... ezt inkább a fiúk csinálják, sőt szinte csak a szexről tudnak beszélni, folyamatosan célozgatnak is rá....amúgy meg az osztályomba is több fiú nézi a ValóVilágot.
igaz ez nálunk is így van
nem érnek hamarabb talán csak testileg
és a valóvilágot nálunk is rajonganak értük
miért? majd feleségül veszi őket az akiért rajong??:D
rajongani semmi értelme..
ez a jövő dolog nem igaz annyira
és vihognak mindenen ha szexről van szó is
az meg normális hogy törődnek magukkal én fiú vagyok mégis igényes:D
Abban szerintem semmi kivetnivaló nincs, ha egy lány igenis figyel a külsejére, ad magára, persze normál keretek között.
Az én tapasztalatom pedig az, hogy amikor filmet nézünk órán pl. a Rómeó és Júliát, a fiúk nevettek akkor, amikor Júlia szerelmet vallott Rómeónak stb. Az, hogy ki milyen gyakran cserélgetni a barátjait magánügy. Az miért nem érdekes téma, hogyha a fiúk hetente cserélgetik a barátnőiket?
Szóval irreális dolgot írtál. Vannak lányok, akik érettebbek a koruk beli fiúknál, de ez nem egy általános szabály, biztos vannak kivételek.
Szóval szerintem ne ítéld meg a lányokat, mert az sokkal gázabb, amikor a fiúk egyik percben a számítógépes játékokról beszélgetnek, a másik percben pedig már arról, hogy milyen régen d*gtak.
Innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni..
15/L
8-os osztályosok vagyunk
Nálunk csak a lányok hozzák fel a szexuális témát és azon nevetnek, hogy milyen hülyeségeket tudnak mondani róla.
Jó az is biztos, hogy lányoknál és fiúknál is vannak kivételek, mivel nálunk is vannak gyerekesebb fiúk.
A párkapcsolat meg tényleg az ő magánügyük.
> a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk, ti egyetértetek ezzel?
Fizikailag tényleg hamarabb "érnek", szellemileg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!