Sok helyről hallottam már, hogy a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk, ti egyetértetek ezzel?
Úgy látom, hogy semmi kilátása nincs a lányok nagy részének az osztályomban (1-2 lánynak csak).
A legtöbbnek az a lényeg nap mint nap, hogy jó legyen a hajuk, agyon sminkeljék magukat és persze minden nap megtudják nézni a ValóVilágot. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nézik, hanem ahogy rajonganak a mondva csinált emberekért.
Média órán egy filmben 1-2 romantikus részen nevetnek.(pl: csók)
Mellesleg, amelyiknek volt barátja, az is hetente, jobb esetben havonta cserélgette.
sztem szellemileg is hamarabb érnek a lányok
vegyük pl az osztályomat: elég erős gimibe járunk, de a fiúk...képesek azon röhögni, hogy azt mondja a tanár, hogy DUGD BE a kábelt (interaktívtáblához)
ez nem a fiúk lenézése, meg ilyenek, de ez TÉNY, hogy a lányok hamarabb érnek
16L
Ülj be egy nyolcadikos bioszra és figyeld meg h a lányok mernek kérdezni meg minden a fiúktól meg folyton csak a focit hallod.
Amugy nálunk is szinte minden csaj olyan h jaj a haja, elkenödött a sminkem?(aztán egy nap megjelennek smink nélkül és kb felismerhetetlenek és ugy néznek ki mint vmi 40 éves kiéget k*rva. alekosz ezt meg amazt mondta. Én valóvilágot csak kivételes alkalmakkor nézem. Egyáltalán nem sminkelem magam. Hajammal se sokat foglalkozok elég kezelhetetlenek a göndör fürtjeim, amiket én nagyon nem szeretek.
és mi van akkor ha valaki sminekli magát, és normálisan áll a haja? ne legyetek már ennyire gyerekesek
meg amugyis mindenki azt néz a tv-ben amit akar, ha vv-t akar valaki nézni, akkor egészségére, nem kell belekötni
egy lánynak igenis figyelnie kell a megjelenésére, nemhiába vagyunk mi lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!