Szerintetek normálisak a szülei?
Van egy ismerősöm, 14 éves lány. A frufruját majdnem minden héten más szinüre festi, most épp kék, múlt héten még szivárvány csíkos volt. 3 lyuk van a fülén, az egyik fönn a porcban és orrpiercingje is van. Turkálóból öltözködik és betűri a pólóját. Most mondhatják, hogy lehet hogy nincs másra pénzük, de van, 2 kocsijuk van meg a szülei is drága cuccokban járnak. És sokszor hord fiú pólókat ilyen tök ismeretlen vagy gáz zenekarokkal.
Most kérdem én: normális hogy a szülei ezt engedik neki??
13L
Irigy vagy rá!Ő folyik a csapból, tehát sikeresebb, mint te. Színházba és múzeumba jár? Jól teszi, jó helyek azok! Művelődik egy kicsit. Egyszer igazán vele mehetnél... Gondolom a szüleivel jó viszonya van,mert nem egy k*rva, nem kell miatta szégyenkezniük. Ezért engedik neki. Gondolom, neked nem ilyenek a szüleid, gúzsban tartanak. Vajon miért? Ráadásul, ha jól értem csak a frufruját festi... Ezzel most mi baj van? Ha majdnem minden héten más, akkor biztos nem normál festék.
A GREEN DAY TÖK ISMERETLEN, GÁZ ZENEKAR??? TE NEM VAGY NORMÁLIS! [link] 11 album, mind hatalmas népszerűséggel. Csakhogy egyet említsek: Népszerûségüket bizonyítja, hogy Kerplunk! elnevezésû albumuk csak Amerikában közel 50 millió példányban adták el.
Espécske hol van hozzájuk képest, hmm? Vagy esetleg az idióta fluor a halendájával? Esetleg neked most a nagy pitbull a menő, aki szinte érthetetlenül hadovál szinte minden számában? Ezek nem zenék! Zene a Green day, a Gun N' Roses, a My Chemical Romance. Gondolom ezekről nem hallottál, mi? Esetleg egy magyar rockbanda, tudod a Tankcsapda! Nem ismerős, mi? Nekem sok osutálytársam szereti a green day-t, igen, lányok is!
14 éves lány voltam
Senki nem mondta.
Én se tartom túl sokra, de nem is nézem leérte. A BMTH meg szintén más tészta, ezeket az új "newschool metál" bandákat már nem fogadja be a gyomrom.
Nem is ez a gond. Én még mindig azon vagyok fennakadva, hogy ismeretlen bandákat hallgat. Mondd már meg, ez miért baj ? Kire tartozik a zenei ízlése ? A nagyvilágra vagy sajátmagára ? Semmi közöd nincs hozzá.
AMúgy elárulok 1 titkot. Egyik általad felsorolt banda sem ismeretlen, sőt, meg merem kockáztatni, hogy az összes többi banda, amit szeret sem ismeretlen. Csak neked meg azoknak, akik a mai popzenén, igénytelen "szekszienájnóit"-on nőttetek fel.
a Birng me to the Horizon (a vegen nincs t) nem ismeretlen banda, egy bizonyos korben elegge felkapott, bar az elozohoz csatlakozom, az o stilusukat en sem birom tulsagosan. ha pl a Mayberian Sansküllotsot titulalod ismererlennek, azt meg elnezem, mert tenyleg nem kapta fel oket a mainstream media, es nem olyan ismertek - de meg nekik is tobb ezer (okay, a facebookon csak tobb szaz) rajongojuk van. es tudod, hany lemezuk van? 0. es tudod, hogy mert? mert eloben jatszanak klubokban, barokban, kocsmakban. es nem futyulik-dobaljak ki oket onnet, mert jo, amit csinalnak.
amugy pedig HEY, egy zenekar nem attol lesz jo vagy rossz, hogy mennyi rajongojuk van! gondolj csak bele, hogy Fluornak mennyi van, oszt' megis egy kupac kakit er, amit produkal.
amugy milyen jogon nevezel te barkit is befasultnak? mindegyik valaszolo a Te szuklatokorusegeden, irigysegeden es butasagodon haborodott fel..!
Ugyan már, szerintem tök normális lány. Az egyik osztálytársam, aki egyben az egyik legjobb barátnőm úgy szokott öltözködni, hoyg flevesz egy kockás inget nyakkendővel bő gatyával és jó színes tornacipővel, a haja is feltűnő, mert elég furcsa árnyalatű vörös (szőkés) az ikertestvére (aki szintén nagyon jó barátnőm) meg teljesen feketébe jár és Guns 'n Roses-os pólókban. Én meg a feketét keverem neonszínekkel és festem magam. Mind a 3-man kínaiban veszünk ruhát, néha turiban is, de a kínait jobban szeretjük.
A Green Day mióta gáz??? Nem a kedvenc bandám, de szerintem nagyon jó zenéket játszanak. A szülei meg valószínűleg azért engedik ezeket meg, mert legalább akkor most kiéli magát és nem majd 30 évesen. A piercinggel meg semmi baj sincs ki lehet venni, semmi nyoma sem marad :D Itt szerintem csak te vagy irigy a csajra. Nálunk a suliban is van egy hasonló csaj, teljesen egyedi stílusa van, őt is sokan kritizálják, de nekem pl nagyon tetszik a stílusa.
Először is .
Látni lehet minden szavadból a tömény irigységet.Szerintem magánügy hogy mibe jár,mit engednek neki a szülei ,milyen az anyagi helyzetük stb...
De az ,hogy nem értünk veled egyet és te a válaszolókat befásultnak,sőt K*rvának mondod,az azért már tényleg kicsit sok.
Próbálj kicsit toleránsabb lenni ! csak azért mert neki több dolgot engednek mint neked,attól még lehet jó fej,kedves a lány . Ha így teszel,akkor lehet,hogy később te fogsz "a csapból folyni" :D
Válaszom:
Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!