Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normálisak a szülei?

Szerintetek normálisak a szülei?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 14 éves lány. A frufruját majdnem minden héten más szinüre festi, most épp kék, múlt héten még szivárvány csíkos volt. 3 lyuk van a fülén, az egyik fönn a porcban és orrpiercingje is van. Turkálóból öltözködik és betűri a pólóját. Most mondhatják, hogy lehet hogy nincs másra pénzük, de van, 2 kocsijuk van meg a szülei is drága cuccokban járnak. És sokszor hord fiú pólókat ilyen tök ismeretlen vagy gáz zenekarokkal.

Most kérdem én: normális hogy a szülei ezt engedik neki??

13L

2012. júl. 17. 15:26
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet, hogy csak irigykedsz rá, neki mennyi mindent szabad?
2012. júl. 17. 15:27
 2/51 anonim ***** válasza:
100%

Azt megertem, hogy emlitesre melto az, ha minden heten mas szinu a frufruja. De hogy milyen polot hord es honnan es hogy beturi e?

Ez semmikeppen nem gaz, ez az o dogluk. Neki ez tetszik, igy hordja:)

Foglalkozz inkabb magaddal :)

2012. júl. 17. 15:32
 3/51 anonim ***** válasza:
72%
piercinget és fülbevalók azok túlzások szerintem. 26/L. Amúgy meg ha csak ennyi a "hibája" alánynak,hogy így öltözik és nem viselekdik úgy, meg nem jár bulizni, nem iszik akkor szerintem ennyi beelfér.inkább most festegesse ahaját mint 30 évesen. Bizony a minap láttam egy már 30-35 körüli nőt tele a melle körül,a karján végig a kézfejéig tetoválásokkal és kismam volt elég nagy pocakkal. szerintem ez már fura.
2012. júl. 17. 15:32
 4/51 anonim ***** válasza:
a végére akartam írni hogy 26/L :)
2012. júl. 17. 15:33
 5/51 anonim válasza:
22%
A szülei gondolom elfoglaltak, nem foglalkoznak a gyerekkel, hogy rossz irányba halad.
2012. júl. 17. 15:33
 6/51 A kérdező kommentje:
Tanul, azt tudom, a suliban a csapból is ő folyik-.-"
2012. júl. 17. 15:35
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint te irigykedsz rá mert őt mindenki ismeri.
2012. júl. 17. 15:45
 8/51 anonim ***** válasza:
100%

De kis buta, gyerekes vagy még...

A szülei valószínűleg azért engedik meg neki, mert jól tanul és nála nem a züllés jele, hanem a maga a csaj. A másik meg: nyári szünet van...

A turkáló nem az igénytelenség jele, sok jó cucc van ott. És olcsón. Ügyes a csaj, legalább nem kell megtanítani neki, hogy az 500 ft-os póló és az 5000 ft-os póló is ugyanazt a célt szolgálja.

Gáz zenekar ?? nem gázabbak azok a zenekarok, mint az az LMFAO, meg Rihanna meg Lady Gaga, meg hasonló förmedvények.

Ja, és valószínűleg csak neked ismeretlen.

Mit foglalkozol vele ?

2012. júl. 17. 15:56
 9/51 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét:D
2012. júl. 17. 15:56
 10/51 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy gáz zenekarok? Mondanál rá példát?
2012. júl. 17. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!