Szerintetek normálisak a szülei?
Van egy ismerősöm, 14 éves lány. A frufruját majdnem minden héten más szinüre festi, most épp kék, múlt héten még szivárvány csíkos volt. 3 lyuk van a fülén, az egyik fönn a porcban és orrpiercingje is van. Turkálóból öltözködik és betűri a pólóját. Most mondhatják, hogy lehet hogy nincs másra pénzük, de van, 2 kocsijuk van meg a szülei is drága cuccokban járnak. És sokszor hord fiú pólókat ilyen tök ismeretlen vagy gáz zenekarokkal.
Most kérdem én: normális hogy a szülei ezt engedik neki??
13L
okay, eloszor is; a Green Day nem szemelyes kedvencem, de gaznak titulalni azert felhaborito. regebben sokat hallgattam a szamaikat, ma mar nem teszem, eloszor kisse kemenyebb rock, aztan a metal, most pedig a punk-alter-blues-es klasszikus rock fele mozdultam el. ezt azert irom le, mert hatha (bar nem tartom valoszinuleg, de hatha) ezeket erted jo zene alatt, es rajossz, hogy 14 evesen boven elmozdulhat ebbe az iranyba o is, es kisse toleransabban vered a nyalad.
szinhazba es muzeumokba jar - HELYES! nyitott, szereti a muveszeteket, elvezetet lel a kuturalodasban - amit te olyannyira elitelsz.
3 fulbevaloja van - raadasul a porcban, ur isten, magjara vele, boszorkany! es ha mar itt tartunk, en is mehetek vele elegni, ugyanebbol az okbol. orrpiercing. septum? csak kivancsisagbol. (: ugyanolyan maganugy, mint a fulbevalo, a turkaloban vasarlas, a hajfestes, a fiupolo es annak a beturese. keresi a stilusat, a szulei pedig okosan nem gatoljak ebben, valoszinuleg ugy latjak, hogy csinalja inkabb most, mint 30evesen.
bar mar igy is eleg szemelyeskedosre sikerult (bocsanat erte, csak tudod kisse magamra vettem, majdnem minden kifogasolt dologban egyezek vele), de engedd meg, hogy a vegere ezt meg beszurjam: az itt leirtak alapjan felszines, unatkozo, IRIGY, szanalmas kiskamasznak tunsz, csak ugy sut beloled a rosszindulat.
"Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people."
Húú, én a leírás alapján biztosan barátkoznék vele, ha az én sulimba járna. Biztosan nagyon jó fej lehet! :)
Szerintem is irigy vagy rá, hiszen, mint írtad, "a csapból is ő folyik". De ne legyél, fogadd el! Minden embernek megvan a joga, hogy úgy nézzen ki, ahogy akar!
A szülei szerintem normálisak, engedik a lányuknak, hogy kifejezze magát a külsejável. :)
16/L
[link] ---> művelődjél :D
Nézzük csak azt a 2 albumot..alapból a wiki felsorol vagy 5-öt,ami szerintem egy kicsivel több mint a 2 :)
Egyetértek az előttem szólókkal,jól leírták.A dolog normális,az hogy panaszkodsz az már kevésbé :)
Green Day neked gáz? Két lemez? Hol élsz te, ember? A te meg az én születésed előtt már évekkel zenéltek, kb. 10 nagylemezük van, és jó zenét játszanak. Szerintem nem az ismerősöd gáz, hanem te. Turkálóból öltözik? Nem mindegy neked? Jobb, mintha kínaiban venne c.-s cuccokat. Jó, mondjuk a haja kissé túlzás, de az ő dolga. Te meg tanulj meg magaddal foglalkozni, kis csíra.
Csók.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!