Szerintetek ha valakiből ilyen 12-14 évesen r. banc lesz, az a szülei hibája, vagy kié?
szerintem mondjuk a szülei hibája legfőképp,mert az osztálytársamat még a nagyanyja meg a saját anyja is arra nevelik,hogy élvezze ki az életet,és legyen szép,ezért sminkelje magát,ha akarja,meg csináltasson műkörmöt,és legyen 18 éves pasija,mert ők "érettebbek" mint egy 13-14 éves srác.
és tőle meg a többi lány osztálytársam elvette ezt a stílust és bár csak 13-14 évesek,állandóan az a téma,hogy ki mikor vesztette el a szüzességét
de szerintetek ez legjobban kinek a hibája?
14 évesen nekem is volt már műkörmöm, sminkeltem is minimálisan, sőt, 18 éves barátom volt, mégsem lettem sem r.banc, sem semmirekellő. Egyetemen tanulok és eddig összesen 2 barátom volt 19 évesen.
Bár a szüzesség elvesztése már tényleg durva, azt semmiképp sem engedném 14 évesen.
Ez most komoly?
18 éves srácokkal egy 13 éves csaj??!!
Kemény!
Amugy a 18 éveseket nem érdeklik a13-14 éves csajok.(csak a pedofilokat)
Attól még nem lesz r.banc valaki, mert korán kezd bizonyos dolgokat. Én 13 évesen kezdtem sminkelni, hajat festeni, ekkor volt az első piercingem a köldökömben, ilyen koromban 19 éves barátom volt...
mégis 16 éves koromban vesztettem el, egyetemet végzett ember vagyok, van egy normális férjem és egy 1 éves kislányom. Nem kell mindenkit beskatulyázni, még nagyon fiatal, belőle bármi lehet még :)
24/N
jó utolsó,most nem az a lényeg,hogy menőzzünk,kinek mi volt és mi nem
de amúgy erről jutott eszembe,az az állítólagos barátod nem volt véletlenül pedofil? már nem az,hogy bunkó vagyok,vagy ilyesmi,de már eleve nem hogy egy 18 éves,de egy 19 éves fiú mit szeret egy ennyi idős lányban? azt azért ne mondd nekem,hogy sakkoztatok
Azért még nem ribanc. Nézz utána, mit jelent ez a szó.
Egyébként pedig a hormonok hibásak elsősorban. A média is felelős, az ivóvízbe jutó hormonok, ami miatt 9-10 éves kislányok már menstruálnak. Ahhoz képest 14 évesen esetleg szexelni, nem is olyan korai. Szóval az egész társadalomé. Persze a szülőké is, hogy merre terelgetik, de nem mindig ők a felelősek. Esete válogatja. Az én leányom is korán kezdte, bár nem erre tanítgattam. Ő sajnos korán ért meg, most már ő is bánja, várhatott volna még pár évet. Hál istennek, amilyen korán jött nála a vad kamaszkor, olyan hamar el is múlt. Egészen megkomolyodott, aminek nagyon örülök. Nem kell örökösen harcolni, és nyilván ez inkább szolgálja az érdekeit. Más meg most húz bele. Istennek hála, túl vagyunk a nagyján. Most már csak a többi gond jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!