Anyám 46 évesen nagyon aktív az éjszakai életben?
Figyelt kérdés
Rendszeresen feltűnik diszkókban ahova 16-25 évesek járnak. Eddig mindig elkerültük egymást, de egyre jobban félek, hogy összefutunk.
Hogyan lehetne ezt elkerülni?
2011. dec. 31. 13:13
1/14 anonim válasza:
Mutatsz kepet rola ??? koszi elore is
5/14 anonim válasza:
Ez tényleg rohadt kellemetlen lehet.
Kikkel megy?
Tudakold meg hová megy és menj máshová. Más tippem nincs.
6/14 anonim válasza:
Semmit, köszönsz és lelépsz, ha nem akarod látni, anyukád, hogy flörtöl a veled egykorúakkal.
7/14 anonim válasza:
Engem anyukám fenyegetni szokott ilyesmivel :D 22 vagyok, ő 44, azt mondta amennyiben nem megfelelően viselkedik itthon, akkor felvesz egy miniszoknyát és topot és mindenkinek bemutatkozik a szórakozóhelyen, hogy az én anyám :D:D Persze csak vicc :D
8/14 anonim válasza:
ma 13:29 tudja mirol beszelek :D elso vagyok
9/14 anonim válasza:
Szerintem gáz! :S
Én is ha elmegyek valahova és ott anyukáddal egykorú nők vannak és úgy rázzák magukat mint egy 20 éves k*rva akkor eszembe jut hogy nem szégyenlik magukat? Amit tehetsz az amit már előttem is írtak,megtudod hova megy és te még a közelbe sem mész!
10/14 anonim válasza:
Majd valaki elkapja és jól megrakja a mameszt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!