Anyám 46 évesen nagyon aktív az éjszakai életben?
Rendszeresen feltűnik diszkókban ahova 16-25 évesek járnak. Eddig mindig elkerültük egymást, de egyre jobban félek, hogy összefutunk.
Hogyan lehetne ezt elkerülni?
Tiszta ciki, hogy élni próbál, te jó ég... (irónia...)
Olyan hülyék a mai fiatalok!
22/L
olyan hülyék az ilyen 22 éves utolsó válaszolók,utolsó!
szerintem 46 évesen már ne "élni próbáljon" (már ha a diszkóban való seggriszálás és pasizás annak számít) hanem nevelje a gyerekét
de amúgy kérdező,vagy járj olyan helyekre,ahová anyád nem szokott,vagy ha találkozol vele,csak köszönj és hagyd ott
Már bocs, de én sem értek egyet azzal, hogy ilyen idősek 16 évesekkel bulizzanak. Ez tényleg nevetséges. Tipikusan azt mutatja, hogy nem képes elfogadni a korát, vagy hogy korabeliekkel nem tud barátkozni.
Senki nem mondta, hogy maradjanak otthon, de bizonyos szórakozóhelyek ha tetszik ha nem, nem mindenkinek állnak jól. Engem is kiröhögnének, ha a kisgyerekeknek való játszótéren mászókáznék, vagy huszonéves létemre nagymama pulcsiban járnék.
A pasizásra ugyanez vonatkozik. És ezt nem a rossz szándék mondatja velem, de tudom, hogy kiröhögik az ilyeneket, nem egyszer hallottam már, és azt kell mondjam meg is tudom érteni.
Vannak szórakozóhelyek idősebbeknek is, a 20-50-es korosztálynak, ott elméletileg sokkal jobb kellene éreznie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!