Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám 46 évesen nagyon aktív...

Anyám 46 évesen nagyon aktív az éjszakai életben?

Figyelt kérdés

Rendszeresen feltűnik diszkókban ahova 16-25 évesek járnak. Eddig mindig elkerültük egymást, de egyre jobban félek, hogy összefutunk.

Hogyan lehetne ezt elkerülni?

2011. dec. 31. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Tiszta ciki, hogy élni próbál, te jó ég... (irónia...)

Olyan hülyék a mai fiatalok!

22/L

2011. dec. 31. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

olyan hülyék az ilyen 22 éves utolsó válaszolók,utolsó!

szerintem 46 évesen már ne "élni próbáljon" (már ha a diszkóban való seggriszálás és pasizás annak számít) hanem nevelje a gyerekét

de amúgy kérdező,vagy járj olyan helyekre,ahová anyád nem szokott,vagy ha találkozol vele,csak köszönj és hagyd ott

2011. dec. 31. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Hány éves vagy? Szavaidból ítélve a középkorúaknak nem jár a szórakozás,takarodjanak haza gyereket nevelni.Aki már diszkóba jár,azt már nem kell otthon pátyolgatni,ha csak nem 14-15 éves csitri(akkor meg diszkóba nincs keresnivalója)Nem értelek,egyszer fölötted is eljár az idő,de te majd otthon kötögetsz a hintaszékedben...
2012. jan. 1. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Már bocs, de én sem értek egyet azzal, hogy ilyen idősek 16 évesekkel bulizzanak. Ez tényleg nevetséges. Tipikusan azt mutatja, hogy nem képes elfogadni a korát, vagy hogy korabeliekkel nem tud barátkozni.

Senki nem mondta, hogy maradjanak otthon, de bizonyos szórakozóhelyek ha tetszik ha nem, nem mindenkinek állnak jól. Engem is kiröhögnének, ha a kisgyerekeknek való játszótéren mászókáznék, vagy huszonéves létemre nagymama pulcsiban járnék.

A pasizásra ugyanez vonatkozik. És ezt nem a rossz szándék mondatja velem, de tudom, hogy kiröhögik az ilyeneket, nem egyszer hallottam már, és azt kell mondjam meg is tudom érteni.

Vannak szórakozóhelyek idősebbeknek is, a 20-50-es korosztálynak, ott elméletileg sokkal jobb kellene éreznie magát.

2012. jan. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!