Mi vesz rá egy baráti társaságot hogy a társaság egy viszonylag aktív tagját kiközösítsék?
Van egy "ismerősöm" nevezzük X-nek. Volt egy baráti társasága, eléggé aktív volt benne. De valamiért mellőzni kezdték, mostmár nincsenek is barátai. Tök egyedül van, a csajokkal sincs szerencséje.
Miért közösítenek ki valakit, aki semmi rosszat nem tett és aktív is a társaságban??
Valaki vagy valakik valamivel beoltották a többieket ellene, vagy eterjedt egy pletyka a háta mögött amiről ő nem is tud.
Szerintem a társaság egyik tagját kellene erről faggatni.
Vagy magát a bandavezért.
Mert az élet kegyetlen.
Amúgy ha van egy csöpp esze, akkor másik "társaság" után néz.
a mi társaságunk olyan 20-25fő akik mindig ott vannak
és nálunk is van EGY ember aki ki van közösítve ha ott van mindig szopatják stb!!!
Ezek nem igazi barátságok, közük nincs hozzá. Az ilyen "társaságok" bármelyik tag mögül kihátrálnának, ha
1. valami komoly nehézsége adódna az életben - mert akkor már problémát jelenten
2. ha bármiben is eltérne a csoportnormáktól.
Én nem hiszek a "baráti társaság" fogalmában. 30 éves vagyok, elég sokat "baráti társaság"-ot láttam életemben, némelyiknek tagja is voltam, de azt tapasztaltam, hogy mindegyik hihetetlenül felszínes. Én a barátságban hiszek, ami 2 ember, vagy max. egy nagyon kis kör között alakulhat ki (max. 3-4 ember) - bár ez utóbbi már nehezebb. A legstabilabb szerintem a 2 ember közti barátság, mert azt nem befolyásolják más emberekkel való viszonyok.
Jah, ennyi. Felszínes/unalmas volt az arc, és kész. Vagy csak nem illett a többihez. A "baráti társaságok" nem így működnek, hogy ha aktív vagy, akkor maradhatsz :P
Egyet értek az előzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!