"Való Világ". Vajon milyen lesz majd? Lesz társaság?
Egy olyan 5 csillagos luxus hotelben, amelynek 255 szobája van, vajon mennyien dolgoznak? 7 hónap alatt lehet ott jó társaságot találni, ha ez a luxushotel egy 15 percre van a várostól (autóval)? Itt arra gondolok, ha ugye ott töltöm a napomat és nem a városban. A tengerparton fekszik. Kb. 10 méterre van tőle a tenger. Kilátás már a vízre néz.
Ezt azért kérdezem, mert ebbe a luxushotelbe kaptam állást és érdekelne a véleményetek.
Ti hogyan nyitnátok az idegenek felé? Szeretitek a külföldieket? Volt már külföldi párotok? (Félreértés ne essék, nekem van párom)
7 hónap vagy 1 év különlétet kibír egy kapcsolat vajon? Ti hogy voltatok evvel? (Az én párom ez idő alatt nem fog tudni meglátogatni a munkája miatt, szóval ezt ne írjátok hogy jöjjön utánam). Most vagyunk 4 hónaposak és szeretjük egymást.
Asszem kábé ennyi.
:D
elég sokan dolgoznak ott...portás 6,takaritó 15,étterem 10,bőröndhurcolok 6,meg ami nem jut eszembe
társaság lesz,az már kérdés milyen
a kapcsoaltot kibirja-e? azt csak te tudhatod,4 hónap elég kevés...
hány évesek vagytok?
milyen messze mész?
te nem tudsz hazajönni párhetente?
25 ön felüliek vagyunk.
Én nem fogok tudni hazajárni.
de gondolom internet,skype az csak lesz
kétesélyes...lehet haza se jössz többet csak rokonlátogatóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!