Szerintetek mi a fontosabb, a penz, vagy a tarsasag es karrier?
24 eves lany vagyok, 2 eve dolgozom egy cegnel kulfoldon recepcioskent, de en `vezetem` az egesz irodat, 2 ember munkajat vegzem el a recepcios berert, ami nem keves otthoni viszonylatban, de marhara boldogtalan vagyok. Mindenki csoportokban dolgozik, en nem tartozom sehova, nincsenek barataim, holott en gondoskodom az egesz irodarol es az osszes dolgozorol (kezdve a targyalasok szervezese, lebonyoloitas, rendelesek, penzugyek, posta, ...) tehat mindennel en foglalkozom,ami az irodavezeto feladata lenne, de o elment fel eve es latjak,h van aki elvegzi a munkajat ingyen - En barom! Eszukbe se jut,h eloleptessenek, fizetes emelest adjanak, szamba sem vesznek, viszont fonokom sincs.
Ti mi mellett dontenetek, a `szabadsag es penz mellett`, vagy a `karrier lehetoseg, baratok, de kevesebb penz mellett`?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!