Bocsánat, az előbb rosszul írtam ki. Szóval kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.. hogy vajon melyik a fontosabb? Érdemes a családért élni, vagy inkább a karrierrel foglalkozni, hogy csak aztán élhessünk a családnak...
Természetes, hogy első a család...legalábbis is nálam
2011. jan. 12. 13:47
2/25 anonim válasza:
Meg kell találni az arany középutat, mert van olyan. Nekem sikerült.
2011. jan. 12. 13:48
3/25 anonim válasza:
Mindkettő:D
2011. jan. 12. 13:50
4/25 anonim válasza:
CSALÁD
Munkám legyen amiből meg lehet élni, ennyi...karrier nem érdekel.
2011. jan. 12. 13:50
5/25 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindkettő. Mert vagy azért dolgozunk, hogy eltartsunk egy családot..vagy keveset keresünk és a gyerekkel is tudunk foglalkozni... eltekintve néhány kivételtől..nem megy mindkettő.
2011. jan. 12. 13:52
6/25 anonim válasza:
Ha nincs karrierem, nem tudom eltartani a családom. Ha nincs családom, felível a karrierem. ;)
Így is meg lehet közelíteni.
2011. jan. 12. 13:53
7/25 anonim válasza:
Első az anyagi biztonság megalapozása. Utána családalapítás, de ma már nagyon fontos, hogy bármi jön, legyen egy fix munka, amire lehet támaszkodni. Nagyon sok nő válik kiszolgáltatottá, ha az életét a családnak szenteli, a párja meg egyszer csak meggondolja magát. És, hogy ne szítsak veszekedést, vannak férfiak is, akik pórul járnak, ha túlzottan bíznak a párjukban.
2011. jan. 12. 13:54
8/25 anonim válasza:
Első az egzisztencia. Ez nem karriert jelent, hanem megélhetést. Ez után érdemes csak a családlapításon gondolkodni. Miközben pedig van családod, melyet el tudsz tartani, (de nem egyedül, ez fontos), épül a karriered is. Én nem egy hasonlóan jól működő családot láttam már. Az pedig nem igaz, hogy nem lehet a család mellett karriert csinálni, mint ahogy az sem, hogy nem érdemes gyermeket vállalni, mert nem lehet őket eltartani. Aki ezt mondja, az nagyon csalódott, mert nem abban a sorrendben építette fel az életét, mint amilyenben az elején megfogalmaztam...
2011. jan. 12. 13:58
9/25 anonim válasza:
Nők esetében szerintem az első a család. Legyen egy nőnek munkája, hiszen egyedül a férfi nem biztos, hogy el tudja tartani a családot, de az első a család, a gyerek, a háztartás. A legjobban a nő tudja nevelni a gyereket. A férfi esetében pedig az első, hogy megfelelő életkörülményt tudjon biztosítani a családjának, tehát fontos a karrier. A szabadidőben pedig természetesen a család. Persze ehhez az kell, hogy a nő ezt eltudja fogadni és ne panaszkodjon azért, mert a férj esetleg sokat dolgozik.
Lehet maradi gondolkodás (főleg a modern nők körében), de szerintem ez a helyes és természetes felállás.
2011. jan. 12. 13:59
10/25 anonim válasza:
Nekem ez esetben is a karrier. Sosem vágytam családra, kisgyerekként is azt vártam mikor dolgozhatok végre.. és még mindig, de most már tudom is mit akartok, így még jobban várom.
Nem tudom de pl. a gyerekneveléstől rosszul vagyok, egy pasi is egy idő után meg inkább teher. Valahogy úgy vagyok vele, hogy addig szeretem az embereket, amíg nem kell velük túl sokat foglalkoznom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!