Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család vagy a karrier fontosabb?

Család vagy a karrier fontosabb?

Figyelt kérdés
Bocsánat, az előbb rosszul írtam ki. Szóval kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.. hogy vajon melyik a fontosabb? Érdemes a családért élni, vagy inkább a karrierrel foglalkozni, hogy csak aztán élhessünk a családnak...
2011. jan. 12. 13:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

A legfontosabb az önmegvalósítás. Ezt pedig mindenki magának tudja eldönteni, melyiket jelenti az ő életében.

De igenis meg lehet egyszerre csinálni a kettőt.

2011. jan. 12. 15:19
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Semmit nem jelent számomra a pénz, sem az egzisztencia. Ezeknek nincsen értéke az én szememben.

Egy ember, egy család, az mindennél fontosabb, akkor is amikor csak parizerre telik, és akkor is amikor luxus nyaralásra telik.

Persze, az arany középút az ideális, de ez kevés embernek sikerül, és annak sem folyamatosan, hisz vannak jobb és rosszabb évek.

2011. jan. 12. 16:50
 23/25 anonim ***** válasza:
82%
A karrier sokkal fontosabb.
2011. jan. 12. 17:02
 24/25 anonim ***** válasza:
86%

csatlakozom 15.19-hez.

önmegvalósítás-ez a kulcs. na meg az ön-és emberismeret, hogy el tudjuk dönteni, nekünk mi az önmegvalósítás, és milyen környezetben.

önismeret nélkül az ember nem tud helyesen dönteni.

2011. jan. 12. 17:06
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedüllétre vágyom meg egy olyan munkára ahol egy tisztességes fizetést adnak és az elvárások is normálisak.

Nekem csak ennyit kéne a boldogságomhoz.

2011. jan. 12. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!