Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család vagy a karrier fontosabb?

Család vagy a karrier fontosabb?

Figyelt kérdés
Bocsánat, az előbb rosszul írtam ki. Szóval kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.. hogy vajon melyik a fontosabb? Érdemes a családért élni, vagy inkább a karrierrel foglalkozni, hogy csak aztán élhessünk a családnak...
2011. jan. 12. 13:47
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
58%
Nyilván a család szeretete,a gyermekek nevelése,a férj,vagy feleség imádata...Ezek mindennél fontosabb dolgok...Dee...Ha,nincs pénz,nincs anyagi háttér,ez mint felbomlik,felborul! Ha hiányzik a pénz a családból,rengeteget kell spórolni,akkor az a család felbomlását is okozhatja! Meg kell tanulni egymást meg becsülni,még ha sokat kell nélkülözni is!!!
2011. jan. 12. 14:01
 12/25 anonim ***** válasza:
6%

Ha lenne lehetőségem választani, hogy átlagos körülmények között élve sokat tudjak a családommal lenni, vagy az átlagosnál sokkal jobb anyagi helyzetben, de alig lássam őket, akkor inkább az átlagos körülményeket választanám, abban az esetben, ha azért biztosítani tudnám a gyerekem minden szükségletét.

Viszont, sajnos sokan vannak olyan helyzetben, hogy alig látják a családot, annyit kell dolgozni és még így sem tudják még az átlagos körülményeket sem megteremteni.

2011. jan. 12. 14:02
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Karrier, és nő vagyok. Sosem szeretnék anyagilag egy férfitől függni.
2011. jan. 12. 14:03
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem szeretnék családot, így karrier..
2011. jan. 12. 14:04
 15/25 anonim ***** válasza:
27%
CSALÁD! CSALÁD! CSALÁD!
2011. jan. 12. 14:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Karrier, nem vagyok családcentrikus.
2011. jan. 12. 14:07
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

A karrier, de nem a minél nagyobb pozíció megszerzése a cél. Tehát én MUNKÁNAK nevezném, és mindaddig első helyen áll, amíg egy családi élet elkezdéséhez összegyűlik az anyagi háttér.

Sajnos az emberek 90%-a nem így gondolja, ezért aztán megy a nyafogás, hogy jajj miből fizessem a hitelt, és miből adjak enni a gyereknek... Aztán megy a kuncsorgás a segélyekért, a hőzöngés, hogy nem segít az állambácsi. Az állambácsi meg persze azért megadja azt a segélyt, csak ezzel az a baj, hogy attól veszi el, aki becsületesen spórol, félretesz, előre gondolkodik. Na ez borzasztóan önző hozzáállás.

2011. jan. 12. 14:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Karrier..mert hiába a család fontosabb és a gyermekemmel többet lehetek, ha nem tudok neki mindent megadni amit szeretne...ezt most nem úgy kell érteni, hogy elkényeztetem, de miyln az, ha a gyermeked nagyon szeretne valamit, és neked már szúródik a szíved, hogy nemt udod neki megadni?
2011. jan. 12. 14:13
 19/25 anonim ***** válasza:
63%

14:12-es!

+1

2011. jan. 12. 14:19
 20/25 anonim ***** válasza:
55%

Család és karrier.

A férjem is én is ugyanabban a szakmában vagyunk, cégünk van, jól is megy, mellette meg még a kölykökre is marad idő + ott a dada. Megy mind a kettő egymás mellett.

2011. jan. 12. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!