Szerintetek normálisak a szülei?
Van egy ismerősöm, 14 éves lány. A frufruját majdnem minden héten más szinüre festi, most épp kék, múlt héten még szivárvány csíkos volt. 3 lyuk van a fülén, az egyik fönn a porcban és orrpiercingje is van. Turkálóból öltözködik és betűri a pólóját. Most mondhatják, hogy lehet hogy nincs másra pénzük, de van, 2 kocsijuk van meg a szülei is drága cuccokban járnak. És sokszor hord fiú pólókat ilyen tök ismeretlen vagy gáz zenekarokkal.
Most kérdem én: normális hogy a szülei ezt engedik neki??
13L
Az öltözködésével szerintem nincs baj, az semmiképp nem gond hogy turkálóból öltözködik, én is sokszor megyek oda, pedig lenne pénzem újakat is venni. A turikban sokszor különlegesebb, érdekesebb, egyedibb ruhákat lehet kapni.
14 évesen én is hordtam bő, fiús pólókat, mégis nőies lettem felnőtt koromra.
A frufru befestését és a piercinget nem engedném 14 évesen, talán a fülébe hagynám a 3 lyukat, hogy lássa, nem tiltok mindent.
Greenday gáz? :) Akkor Flurokára, meg 'espécskére' milyen szót használsz? :)
Egyébként is, mit törődsz vele? Nincs elég bajod?
a Green Day egyáltalán nem gáz! sőt, tök jó banda!
szerintem ez egy hülye kérdés, ne haragudj, nincs is mit ráválaszolni.
igen, normális, h ezt engedik neki.
Hát..
Képzeld, én is 14 éves lány vagyok, van orrpiercingem, most lesz a fülembe még egy lyuk és lehet, hogy monroe piercingem is lesz.És 1 éves festetem a hajam már kipróbáltam sokat, lilával kezdtem most épp vörös.
A piercingekkel semmi gond sincs, hisz az olyan akár egy fülbevaló, ékszer:)
Én is mostanság a Háda turkálóba járok, de én valahogy nem szeretem a turkáló szót, mert az olyan közhelyes, ronda.
Jobban szeretem a használt ruhabolt elnevezést :)
Ajánlom neked, hogy egyszer nézz be egy Hádába, és akkor meglátod miért vesz ott magának ruhát:)
Mert azokból ott csak egy darab van, egyesi, egy sajátos stílust kitudsz alakítani magadnak.
Ja és attól még, hogy van 2 kocsijuk, és a szülei drága cuccokban járnak nem tudod, hogy, hogy élnek.
Nekünk is van 2 kocsink, egy nagyon nagy házunk, mindent megkapunk, de el kell adnunk a házat és nem engedhetjük meg magunknak a márkás cuccokat. (de minek márkás? kapok egy jobbat olcsóbban.)
Szóval ne ítélkezz, ne utálatoskodj, ne legyél lenéző!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!