Kamasz fiúk járnátok egy roma származású lánnyal és kamasz fiús anyukák ti engednénet ezt a fiatoknak?
Blablablalabababalababa
Ha annyira meg akarod valtoztanti valamelyik csoportot, tedd ezt a romakkal. Valtozzatok meg MIND es nem lesz eloitelet. Nem a "magyarokat" kell gyozkodni, folosleges ... Gyozkodjetek egymast:P
Itt arrol van szo,hogy egyszeruen keruli oket mindenki, ennyi.
Mellesleg az egesz ott kezdodik:
Ha total ugyanolyannak erzi magat valaki akkor az elonyokrol is mondjon le, es akkor talan remenykedhet abban,hogy kevesebb hatrany eri emiatt.
Illetve egyertelmu,hogy ha valakit esetleg hibaztanti szeretnel a Magyarorszagi "oriasi eloiteletekert" akkor a romak vivtka ki ez maguknak.
Tehat max a tobbi romat szidhatod te is;)
Meg hat igazsag szerint pont arrol irsz az elmult 4 oldalban,hogy nincs is eloitelet.
Mivel a szuleidet is elismeri mindenki.
Neked is osszejott a kapcsolat...
Barataidat se erdekli.
Egesz eletedben nem volt olyan eset amikor hatranyosan erintett megis tudsz panaszkodni-.-
Eszem ágában sem lenne, én szerintem undorítóak. Köszönöm azoknak akik NEM KEVEREDNEK!!!
16/f
én lány vagyok, de remélem nem baj ha válaszolok:)
Szerintem gusztustalan, ha vki látatlanban megítéli az embereket, csak mert roma. és mi van akkor ha az?? elkapunk vmi leprát vagy mi?? igenis vannak kivételek, ezért előbb meg kellene ismerni nem pusztán elítélni a származása miatt. sajnos van pár osztálytársam, akik eléggé rasszisták nekem egyszerűen az agyamra mennek, azzal, hogy össze-vissza szidják, szapulják a nem magyarokat(most nem hozok fel példákat, de leginkább a cigányokat). igenis vannak kivételek és nem kell az a "igen vannak, de ritka,mint a fehér holló" duma mert én nem egyet és nem is kettőt ismerek. vannak köztük olyanok(nem teljesen romák/cigányok csak van bennük vmennyi cigány vér) is, akik kórházban dolgoznak és nagyon jól keresnek plusz nem szülik halomra a gyerekeket na meg ápoltak is. Ismerek olyanokat is, akiket nem éppen lehet ápoltnak nevezni, nem dolgoznak, van pár gyerekük(azért nem egy hadseregre gondolok) és csak otthon döglődnek egész nap de ezek ellenére igenis rendesek és egy rossz szót sem mondanának senkinek. Sajnos ismerek rossz romákat is de ezért még nem kell az összeset beskatulyázni, hogy mert biztos olyan mint a többi.
Ha nekem egyszer a távoli jövőben a fiam úgy állítana haza, hogy van egy lány az életében, aki roma, engem nem zavarna ha a közeli családja is rendben van(apa, anya, esetleg testvérei).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!