Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti mit gondolnátok a...

Szülők ti mit gondolnátok a gyereketekről aki ilyet ír?

Figyelt kérdés

Csak az az egyetlen kérdésem van a világhoz:Miért kell megbántani valakit olyas valmiért amiről ő nem tehet?

miközben ezt a kérdést felteszem írom én kis történetem.Tollam nem ír rendesen talán nem akarja,hogy írjak,azt szeretné sírjak.De nem fogok,hisz erős vagyok.Nem hullajtom könnyeimet a többi ember miatt,nem érdemlik meg.Lehet nem vagyok tökéletes,de reménykedem egyszer majd az leszek valakinek.én elnézem mások hibáit,a világ utál,de én akkor is szeretek.Elsétálok a boldogság tavához,leülök a fűbe és miközben a madarak csicsrgését hallgatom várom a pillanatot amikor végrebelevethetem magam a tóba és szívem megtelhet boldogsággal.Sajnos van néhány vadállat amelyek kitépik szívemet a boldogságal együtt,majd egy mély kútba dobnak ahonnan nagyon nehéz kiszabadulni és bár hosszú idő múlva,de kiszabadulok s szívemet is visszakapom.Csak éppen attól félek egyszer majd hiába kapargatom majd a kút belsejét,nem tudok felmászni és örökre a kútban maradok.

2012. jún. 22. 15:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ hány éves,milyen a családi háttere,barátai...

Konkrétan jó biztos nem jutna eszembe ha ezt szülőként olvasnám, tehát nem a költői vénát fedezném fel benne,inkább valami lelki megterhelést,megbántódást. Ez lehet egy barát/fiú/családtag miatt,az biztos hogy nem érzi jól magát a bőrében,mert kívülállónak tartja magát,akit nem ért meg senki. Szeretne eltűnni a világ elől,de ezt nem teheti meg,és úgy gondolja majd akkor értékelik igazán ha ő már nem lesz.

Szomorú :( Elbeszélgettél már a lányoddal erről? Mi nyomhatja a szívét?

Gondolom lány írta,vagy nem?

2012. jún. 22. 15:34
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Tipikus kamasz, aki keresi önmagát, aki magányosnak és meg nem értettnek érzi magát. De legalább ki tudja írni az érzéseit, ami jó.

Tizenévesen sok minden kiválthat belőle olyan érzést, amitől a fenti sorok megszületnek.

Szülőként igyekeznék megnyerni a bizalmát, még ha kamaszként önkéntelenül is eltávolodik kicsit apjától-anyjától. Megpróbálnám megláttatni vele (újra), hogy mennyire szeretem, és hogy egy biztos: sosem marad abban a bizonyos kútban, apjuk és én kihúzzuk onnan, ha akarja, ha nem. :) Utána le is lakatoljuk. :)

2012. jún. 22. 16:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
en is olvastam hasonlo irasokat, a volt baratom volt ilyen..nem tudom hogy nevezzem. szepen ir a banatarol, csalodottsagarol, fajdalmarol. marmint a fogalmazas muveszies. nem lehet buta gyerek, de nagyon erzekeny!
2012. jún. 22. 16:29
 4/18 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem itt a kamasz a kérdező, nem az anyuka.
2012. jún. 22. 16:34
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Szokásos tini szenvelgés valahol 15-17év tájékán. Majd felnő egyszer. De emléknek szép lesz ha negyven évesen újraolvassa. Amúgy semmi baja.
2012. jún. 22. 16:51
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem semmi baja, és is írok hasonlókat olyan pillanataimban. Annak viszont kevésbé örülnék, ha az egyik szülőm elolvasná, és még fel is tenné ide...
2012. jún. 22. 17:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmutatta,mosolyogva,akkor bizonyára semmi baja.

Viszont ha találtad,vagy kutakodtál ,ami nem szép dolog,akkor már lehet,hogy van baja,de az is lehet,hogy nem akarja megmutatni ,és kész.

2012. jún. 22. 19:33
 8/18 A kérdező kommentje:
én a lány vagyok,ma írtam ezt és kiváncsi voltam szuloszemmel milyen hatást vált ki az emberbol.amugy ez az érzéseimrol szól,de ebben nincs benne minden,ez nálam nem csak egy kamaszkori kitaláció,voltam már depressziós, abibol már valahogyan kilábaltam,de nem teljesen és félek ujra depis leszek mert az emberek megbántanak,csúfolnak és nem tudok nem torodni vele,lényegében ez a kis torténet is erol szól.anyáéknak nem merem megmutatni,mert félek megint csak lehordanának,hogy értetlenségeket írok,és nem tudok írni.
2012. jún. 22. 21:45
 9/18 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna.. jézusom.. ez elég durva.. pontosan ezt érzem.

14 / L

(mondjuk velem most nem tudom mi van,de folyton a halálra gondolok és arra,hogy bármikor elveszthetem akiket szeretek és hogy nélkülük nem tudok élni.. és arra is,hogy milyen sz*r lesz meghalni,meg mi lesz.. folyton pánikolok)

2012. jún. 22. 22:28
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Tekintve, hogy mindennap elolvasok 2-3 ilyen szöveget belőlem unalmat váltott ki.:) Mindenki átéli ezt, úgy érzed a világ ellened fordult, de ez nem igaz. Rajtad múlik csak, hogy milyen a körülötted lévő világ.
2012. jún. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!