Ezután mit gondolnátok vagy mit tennétek? Én most eléggé elárulva érzem magam. (tovább lent)
Nehéz szitu. Nekem is nagyon rosszul esett volna, de ahogy magamat ismerem, rögtön rákérdeztem volna, hogy ez még is mit jelent.
Mindenképpen beszélnék vele, mert ha nem beszélitek ki csak eldurvulna a dolgok idővel.
Nem csodálom, hogy így érzed magad.
Mindenképpen le kell ülnötök megbeszélni, de majd egy higgadt pillanatban.
Ketten vállaltátok a gyerekeiteket. Mindenki tudja, hogy a gyerekek kiadással járnak és türelem kell, meg segítség neked, mivel nagyon kicsik még.
Sok férfi sajnos csak ilyenkor néz szembe a ténnyel, hogy családos, nem teheti azt, mint legény korában.
Rengeteg lemondással jár az anyaság-apaság, de aki ezt problémaként éli meg, ott nagy a baj. Pont ahogyan te írtad. Te nem panaszkodsz, mert kevesebb a gyeded, mint valamikor a fizetésed. A legtöbbször megoldod a problémákat egyedül. Természetesnek kéne lennie, hogy segít és ezt nem szabadna felhánytorgatnia, főleg nem panaszkodnia valaki másnak.
A gyermekeket KETTEN vállaltátok, nem te egyedül. Igaz, ő dolgozni jár, de neked is kijut a jóból két kicsi gyerekkel. Ezt neki látnia kéne, élveznie kéne a családos életet, azt, hogy kicsik a gyerekek, mert olyan hamar fel fognak nőni....
Szomorú a helyzet, de remélem meg tudjátok beszélni. Gondolom nem tudja, hogy hallottad a beszélgetést. Szerintem kérdezz rá, hogyan érzi magát, gond-e neki, hogy munka mellett besegít neked a konyhán vagy a gyereknevelésben. És remélem őszintén fog válaszolni. Így megtudhatod, hogyan érez. Ha meg füllenteni fog, hogy ne bántson meg, akkor baj van.
22hkm és 4 éves anyukája
A segít azt jelenti, hogy magától vagy kis unszolásra? A második baba be volt tervezve?
Ha van valaki, akire rá tudjátok bízni a gyerekeket csak fél órára, akkor tegyétek meg. Addig menjetek le a legközelebbi cukrászdába és beszéljétek át a dolgot. Ne hagyd, hogy lerázzon!
Köszönöm a válaszokat! Egyelőre nem sikerül megbeszélni, mert mindenért én vagyok a hibás...
Egyébként magától áll neki dolgoknak, de aztán meg is jegyzi őket. Sajnos ismerem ezt a játszmát, mert anyukám is mindig ezt csinálta :S A kisebbik bébi bizony meglepetés volt, és eleinte tényleg csak én örültem neki. Gondolom ez is sok mindent megmagyaráz :(
5.
A megkérdezése nélkül ? :)))
Bocs a profán szóhasználatért, de ő csinálta, velem. És a bébi engem sem kérdezett meg, hogy most mennyire lenne alkalmas... A meglepetés nem így értendő, hanem hogy az óvintézkedések ellenére. Tudod, 99%...
Abban ne érezd magad hibásnak, hogy jött a második. Akármilyen módon is védekeztetek, KÉT ember kellett hozzá, TI ketten.
Amúgy ismerős, hogy valaki segít, majd felhánytorgatja.
Ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni. Csak nálunk sógornőm csinálta ugyanezt, nem a férjem.
Ha ez így marad sokáig, a kapcsolatotok fogja meginni a levét.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!