Mit gondolnátok az alábbi párról?
8 éve voltak együtt amikor összeházasodtak, (már régóta együtt is éltek)
11 éve vannak együtt és még nincs gyerekük, de úton sem. (mindketten 30 fölöttiek, iskolák befejezve, rendezett anyagi körülmények)
egyik lehetőség nyilvánvaló: hogy esetleg nem jön össze a baba. De ha mondjuk nem ez, akkor mi lehet az oka, hogy eddig nem vállaltak babát?
Ne értsétek félre, én nem akarok turkálni az életükben.
De mégis érdekel, hogy mi van velük, anélkül, hogy lennénk olyan kapcsolatban, hogy rákérdezzek. (bonyolult...)
Nekem van egy gondolatom, kíváncsi vagyok, hogy mások is gondolnak-e erre, teljesen függetlenként.
Vagy lehet, hogy olyan dolgokat fogtok írni, ami meg engem világít meg és rájövök, hogy eddig nem jól gondolkodtam. Vagy pont fordítva, megerősít.
Köszönöm az eddigieket is
a párom 11 évig volt házas, nem lett gyerekük, ő nem akart, mert nem szereti a gyerekeket, a volt felesége akart volna, aztán kiöregedett a csaj (idősebb volt.)
mi több mint 4 éve vagyunk együtt és már velem nagyon szeretne gyereket, még most sem szereti a gyerekeket, fél is hogy hogyan fog megbirkózni vele, de azt mondja ha másnak sikerült neki is fog, nemsokára bele is kezdünk.
Nem mindenki szeretne gyereket, ez nem baj, ettől még szerethetik egymást és élhetnek teljes életet, bár fel nem fogom hogyan, én nem tudnék gyerek nélkül élni:) Nem ítélem el azokat akik nem akarnak gyereket.
1. nem akarnak, mert nekik egészen más az életcéljuk, más életutat szeretnének. Sokan vannak így, utazgatnak, vállalkoznak, stb., boldogok, kedvesek, csak épp a gyerek nem nekik való.
2. akarnak, de nem most. Napjainkban a gyermekvállalás kitolódott akár 35 év körülre a nőknél. Nem épp a legjobb egészségügyi okok miatt, de azért nem is öreg még egy nő akkor, főleg vannak nők, akik akkor vannak legenergikusabb éveikben!
3. járnak talán dokikhoz, csak nem kötik az ismerősök orra alá.
Ennyi. Nem tudom, ettől nyugodtabb lettél-e, vagy sem, meg úgy egyáltalán, az ismerőseidről idegenek írkálnak gondolatokat, ez neked mitől jó, passz.
Ez nekem nem jó, de nem fogom most kifejteni, hogy miért kérdeztem, főleg, ha ilyen a fogadtatás...
Megszoktam már, valaki föltesz egy kérdést és azt keresik a többiek, hogy hol lehetne belekötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!