Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok az alábbi párról?

Mit gondolnátok az alábbi párról?

Figyelt kérdés

8 éve voltak együtt amikor összeházasodtak, (már régóta együtt is éltek)

11 éve vannak együtt és még nincs gyerekük, de úton sem. (mindketten 30 fölöttiek, iskolák befejezve, rendezett anyagi körülmények)

egyik lehetőség nyilvánvaló: hogy esetleg nem jön össze a baba. De ha mondjuk nem ez, akkor mi lehet az oka, hogy eddig nem vállaltak babát?

2012. jan. 30. 10:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, de ez nem épp az a helyzet, amikor ártatlan kérdező feltesz egy kérdést és a csúnya válaszolók belekötnek. Egyáltalán nem az. Egyszerűen nem szép dolog idegenekkel kibeszélni az ismerőseid magánéletét.
2012. jan. 30. 11:12
 12/29 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy én miért kérdezem ezt meg? Lehet, hogy meg van az oka? Lehet, hogy neked sincs közöd hozzá? (szándékosan olyan információkat, amikből kiderülhet, hogy kikről van szó, hogy én ki vagyok, kihagytam) Miért baj az, hogy szeretnék együtt gondolkodni másokkal?
2012. jan. 30. 11:15
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Kaptál sok választ, csupa olyat, ami totálisan egyértelmű. De hogy melyik igaz a párra, ezt úgysem fogod itt megtudni.
2012. jan. 30. 11:24
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen annak aki valóban hagyatkozott a kérdésre, vannak elgondolkodtatóak, hasznosak.
2012. jan. 30. 11:29
 15/29 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom, mit akarnál még tudni az eshetőségekről. Lehet, hogy meleg az illető...
2012. jan. 30. 14:50
 16/29 A kérdező kommentje:

:) Ezt nem tartom valószínűnek.

Őszintén szólva én arra gondoltam, hogy valami nem ok velük, a kapcsolatukkal. Nem tudom, hogy ezt csak én gondolom így, vagy esetleg mások is. Valaki írta, hogy "a kapcsolatuk íve kifutott az időből". Ezzel az egy mondattal annyira jól megfogalmazta, pont erre gondoltam én is.

Olyan furcsa már az is nekem, hogy ennyit vártak az esküvővel. De ez még bele is fér. De utána, hogy megint ennyit várnak... Ez olyan, mintha a házasság csak egy pillanatnyi mentőöv lett volna. Csak talán nem tudják, vagy nem is akarják kimondani, hogy vége, hiszen lassan 12 év, aminek az elején szinte "gyerekek" voltak. Nincs már akit jobban ismernének, mint egymást. Csak már lehet, hogy olyan "testvéri" lett a kapcsolatuk. Mennének is, de ugyanakkor össze is vannak kötve. Biztos nagyon nehéz lehet ezt kimondani. (van egy ugyanilyen példa másik ismerőseimnél, ők már sajnos szétmentek 15 év után)

Én erre gondoltam, de nem is tudom, hogy miért osztom ezt meg veletek... Talán ha már egyszer belekezdtem, akkor kifejtem.

2012. jan. 30. 15:13
 17/29 A kérdező kommentje:

megj.: nem is volt célom megkapni a biztos választ, nyilvánvaló, hogy azt ők maguk tudják. (vagy ők sem)

Csak ha már ki lehet írni olyan kérdéseket, hogy "ugye milyen szépen süt a nap", akkor talán én is kiírhatok egy ilyet. (név és személyes adatok nélkül természetesen. rengeteg párra igaz ez az adat, azt hiszem nem sértem meg vele őket. aki azt mondja, hogy igen, az képmutató)

2012. jan. 30. 15:20
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Én pont ezt tartom a legkevésbé valószínűnek...már amikor a válaszokat olvastam, akkor is, ennél a válasznál is azt gondoltam, hogy ez nagyon erőltetett ötlet. De tényleg érdekel, ki vagy te a párnak, hogy ennyire érdekel a sorsuk :) Nekem van elég sok 30 feletti ismerősöm, akiknél nincs gyerek és nagyon boldogok. Ezek közül többen kollégáim.
2012. jan. 30. 15:25
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
mármint azt nem tartom valószínűnek, hogy megkoptak az érzelmeik és emiatt nem vállaltak babát ilyen régóta......mert már ugyebár 11 éve vannak együtt, mégsincs gyerek.....
2012. jan. 30. 15:29
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Nekem olybá tűnik, mintha pont annak a válasznak örülnél, vagyis annak az eshetőségnek, hogy már kikoptak, meg ilyesmi.....mármint mintha azért agyalnál ennyit, mert az a véleményed és reményed, hogy már nem szeretik egymást igazán, csak testvérként élnek együtt. Nem a pasi barátnője vagy, aki a válásukra vár? :))) (ne haragudj meg rám, komolyan csak kérdezem, tényleg nem bántásból, csak valahogy ez volt a megérzésem elsőre :))
2012. jan. 30. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!