Hányszor lehet újrakezdeni egy életet? Az alábbi esetben ti mit gondolnátok?
A férfi jelenleg 38 éves,élettársi kapcsolatban él egy pici gyerekkel.A párja egy tündéri kis nő,jó "feleség",háziasszony,anya,dolgos.A srác annyiszor esett pofára az életben,hogy teljesen feladta és úgymond elfogadta a szülei döntését és "összeállt" ezzel a lánnyal.Úgymond beérték egymással és elég volt nekik,hogy már nem boldogtalanok,de nem is boldogok.
A srác mindig mert,kockáztatott és sokszor esett pofára,de legalább megpróbálta,a lány soha nem tett úgymond semmit a boldogságért,így soha nem is volt benne része.
Ezt csak azért írtam,hogy lássátok,hogy mennyire különböző okokból lettek "hasonszőrűek".
A srácnak az első kapcsolatába becsusszant egy baba,amit megtartottak,összeházasodtak,együttéltek,de többre vágyott és kilépett belőle,mert nem volt boldog.Mindenki értetlenkedett,de támogatták.
A 2. házasságból a feleség lépett ki,mert talált mást,vitte a 2. kislányt magával.
A 3. kapcsolatba nem akart ő még gyereket,a párja igen és "véletlenül" össze is jött a baba gyógyszer mellett.A nővel sok minden más gond is volt úgymond és otthagyta,ráadásul még terhesen.Tudom ezek így összességében soknak tűnnek és az információkat se tudom oldalakba írni,de most úgy érzi,hogy hamar adta fel a párkeresést és hogy most találta meg az igazit.
Ti mit gondoltok?
4 anya,4 gyerek.
Nem rossz ember,nem felelőtlen,csak nagyon elb@szta.
Ti mit gondoltok?
Csak keres valamit,valami olyan érzésre vágyik,ami nem is létezik,vagy hihető,hogy most megtalálta és az 5.el éli le az életét?
Ennek a pasinak fogalma sincs arról mit akar.
Így ahogy ő áll hozzá nem lehet élni. Csak másokat tesz tönkre illetve saját magát. S ráadásul ott vannak a gyereke is. Ez a pasi tényleg felelőtlen.
Ki a 4. anya es gyerek? En csak 3-at szamoltam :S
Egyebkent remeny mindig van, hogy megtalalja az igazit, de valaki igazan felvilagosithatna vegre a vedekezes mikentjerol, mert nem magaval basz ki (szo szerint!), nem is a nokkel, hanem a gyerekekkel, akik ezekbol a kapcsolatokbol megszuletnek, majd apa nelkul maradnak.
Az 1.nél 17 volt,becsúszott,felelőtlen volt,de még őmaga is elég nagy gyerek.
A 2.nál sokat dolgozott,hogy szép házuk legyen,elhanyagolta a feleségét ez igaz,de a nő nem várt,nem figyelmeztetett,nem nézte,hogy ez az ő közös érdekük és hogy ketten tervezték el így a jövőt,hanem megcsalta és lelépett.
Utána elég sokat emelgette a poharat,a 3. élettárs húzta ki belőle,talpraállította és úgy döntött szeretne gyereket így teherbe ejtette magát,pedig a srác azt hitte gyógyszert szed.Nem ismerem igazán ezt a nőt,de nem sok jót hallottam még róla.
Utána hiába próbálkozott nem talált rá a megfelelőre és úgy érezte kész vége és összeköltözött anyukája legjobb barátnőjének a lányával.Nem a külső alapján ítélem az embereket,de nála csúnyább nőt nem is foghatott volna ki és sajons rendkívül negatív is,pedig alig 24 éves.
Most viszont tényleg szerelmes.Azt mondja legalábbis,ezt még sose hallottam tőle!
Ez a ferfi nem parkapcsolatra szuletett,vannak ilyen emberek. En is ismerek egyet, ott 3 feleseg,( a 3.dik utan,akit megcsalt 2 ongyilkossagi kiserlet, atobbit o hagyta el ) es 5 gyerek a mult a jelen pedig egy ketgyerekes anyuka, de onnan is kacsingat kifele a pasi.
En nem hiszem ,h az ismerosod megtalalta az 5.dik eletet, elobb-utobb ott is lesz vmi kanya.
Ha esetleg Te lennél az ötödik, jól gondold meg. A Férfi kapcsolatait csak az ő szemszögéből hallottad, a volt feleségek verzióját nem ismered. Az én férjem a második terhességem alatt összehabarodott egy fiatal lánnyal. A babát együtt terveztük, a barátnő mégis úgy tudta, hogy én ejtettem magam dirket teherbe, hogy ő ne tudjon lelépni a házasságunkból!!!
Ha jól értelmeztem, neki minden kapcsolatában más-más probléma bukkant fel. (fiatal volt, kicsit többet ivott, sokat dolgozott, stb.)
A párom testvére,de nem igazán akartam személyeskedni.
Egyébként szerintem egy klassz ember,aki mindig póruljárt.
Csak kiváncsi vagyok a véleményekre,ki hogy látja.De látom mindenki szerint ő a ludas.
Nem ertem, hogy miert irtad azt, hogy a srac annyiszor esett pofara az eletben!
A pasi sodrodik az elettel, elegge mindegy neki minden. Ahogy esik ugy puffanik.
Az elet nem ugy mukodik, hogy most fiatal vagyok ezert veletlenul lett egy babam, aztan problemak jonnek es a pohar fenekere nezek, es nincs mas hat osszeallok anyukam baratnojenek a lanyaval. Minden mindegy, majd csak lesz valahogy...
Mar bocs, de ha nekem 17 evesen veletlenul lesz egy gyerekem, akkor vigyazok arra, hogy soha tobbet ne tortenjen meg a dolog! Ez a ffi ugy ejti teherbe a noket, ugy csereli is oket mint mas az alsogatyajat.
Felelotlen, es nem tudja hogy mit akar az elettol.
Talan gyenge is, es keptelen egy csaladot osszetartani.
Te csak dicsered ot, pedig felesleges.
Gondold el mi lenne, ha minden ffi minden parkapcsolataban teherbe ejtene a not?!
Nem hiszem, hogy a ffi 4 gyerek utan fizeti a gyerektartast.
Remelem az uj baratnojenek lesz annyi esze, hogy nem lesz mindjart terhes, es szuli meg az 5. gyereket is a ff-nak.
Te ki vagy amugy?:)
Ne haragudjal, de nem lehet mindig poruljarni!!!!!
Ez igy nem igaz. Valamit tenni is kell a kapcsolat fenntartasaert. A ffi nem akar megallapodni senkivel.
Szerintem erotlen, gyenge, keptelen egy csaladot osszetartani.
Hallottam mar olyat, hogy valaki nem talalja meg az igazit, na de azert ne haragudjal, ez a ffi mindenhol begyart egy gyereket!!!!
Azt gondolom, hogy az életben mindenki követ el hibákat, de ahhoz, hogy az ember cseberből vederbe essen, és egyik rossz kapcsolatból a másik rossz kapcsolatba szédüljön, már tehetség kell...
Az biztos, hogy nem állnék össze ilyen emberrel: négy gyerek négy nőtől? Ezzel még nem is lenne baj, hiszen minden kapcsolatnak egyedi specifikumai vannak, de ez az "azt hitte, hogy a nő tablettát szed": na, ez a naivitás csúcsa. Azt szokták mondani: egy nő két dolog miatt képes bármire: ha gyereket akar, és ha nem akar gyereket. Na most ha a csaj kijelentette, hogy ő gyereket akar, mellette pedig altatta a srácot a tablettával, akkor a kialakult helyzetben a srác is nyakig hibás.
A 17 évesen "véletlenül becsúszott" gyerekről: azt gondolom, hogy csak az szexeljen, aki tisztában van azzal, hogy evolúciósan mi a célja a szexnek, és ha ezt a célt ki akarja bekkelni, akkor lesz szíves védekezni.
A második nővel szintén mindketten hibáztak: a srác elhanyagolta a nőt, a nő pedig rosszul kezelte a helyzetet, mert ahelyett, hogy megbeszélték volna, szépen bepasizott és lelépett. Ebben mindketten hibásak...
A negyedik nővel csak azért jött össze, mert éppen nem talált jobbat, "ha ló nincs, szamár is jó"-alapon? Úgy kell neki. Ha nem törekszünk a boldogságra, ne csodálkozzunk, hogy nem leszünk boldogok.
"Többre vágyott": "Aki magasra hág, nagyobbat koppan"-tartja egy másik bölcs mondás. Aki nem tudja értékelni a mostani helyzetét, elégedetlenkedik, az ne csodálkozzon, hogy befürdik.
Az ötödik miben lenne más? Megint azt hiszi, hogy megtalálta a számítását, megint jön egy gyerek, aztán kiderül, hogy megint nem klappol valami... Ha végre tisztázná magában, hogy ha valami nem tetszik, nem úgy reagálunk, hogy "na, akkor most válunk", hanem mondjuk megbeszéljük a dolgokat, és kitartunk a választásunk és a választottunk mellett, akkor talán sikeresebb lenne az élete. Will Smith (aki húsz éve él együtt a feleségével) azt mondja, hogy "amelyik házasságban megjelenik a válás, mint opció, az a házasság menthetetlen". A házasság örökre szól, csak sajnos az emberek nagyon nagy többsége ezzel nincs tisztában, mert naiv és felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!