Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok az alábbi helyzetben a helyemben? Hisztek a női megérzésben?
A volt barátommal úgy éreztem, kezd újra kialakulni valami. Együtt kezdtünk el csinálni egy projektet, elhívott magához aludni, amíg ezen dolgozunk, mondta, hogy szívesen venné, ha szereznék neki is ingyen telefonszámot, amin ingyen hívhatjuk egymást. Azt mondta azért hívott engem a projektbe, mert jó poén lenne együtt dolgozni, perverz viccekkel traktál, ami tőle nem megszokott, másokkal nem ilyen.
Viszont tegnap megkérdeztem, van-e még esélyem nála, de arra nem válaszolt semmit. Úgy gondolom azért, mert tart attól, hogy újra fájdalmat okozok neki, hisz a távolság megmaradt köztünk, vagy nem tudja mit szeretne.
De ezekből, amiket fent írtam, úgy gondolom, közeledik hozzám. Egyébként visszahúzódó, nem társasági lény, inkább van otthon a gépe előtt, vagy melózik, mint bármerre menjen. Olyan melankólikus egyéniség, és érzékeny lelkű.
Női megérzés nincs.
Olyan, mint a horoszkóp. Aki hisz benne, soha nem nézi azt, amikor 999 jóslat nem jön be, de amikor az 1ik véletlen betalál, akkor azonnal jönnek, hogy na látod, megint megmondta a frankót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!