Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok az olyan...

Mit gondolnátok az olyan szülőről, aki nyugtatóinjekciót ad a hisztiző kisgyerekének?

Figyelt kérdés
A történet valós, de régi kb. 38-40 éves. A szüleim szokták anekdotaként emlegetni a történetet, miszerint fiatal korukban volt egy orvos házaspár barátjuk, akiknek volt egy akkor pár éves kisfiuk. A kisfiú nagyon nehéz természetű volt és amikor rájött a hiszti, akkor apuka beadott neki egy fél ampulla seduxen (nyugtató) injekciót. A gyerek persze beájult tőle, aludt fél napot, a szülők meg mentek este szórakozni.
2011. márc. 21. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Lehet lepontozni, de szerintem az sem sokkal jobb, hogy ma homeo bogyókkal tömik az aludni nem akaró egyébiránt egészséges (nem beteg, nem éhes, nem fáj neki) gyereket ahelyett hogy megtanitanák neki, nem mindig az van amit ő akar.
2011. márc. 21. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Egyetértek az elsővel!
2011. márc. 21. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Elsőnél a pont!
2011. márc. 21. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

"...A gyerek persze beájult tőle, aludt fél napot, a szülők meg mentek este szórakozni."

Ott hagyták egyedül otthon a gyereket, miközben ők szórakoztak valahol?!

Ez és a a homeós megoldás sem jó!

Érdekes az 1 éves lányom ha meglátja a tápszeres üvegét már hozza a hálózsákját, hogy vegyük fel, már ő tudja, hogy alvás következik, nemhogy egy pár éves gyerek. Ezek szerint nem igazán foglalkoztak a gyerekkel, ráhagytak mindent....

2011. márc. 21. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Ja és az elsőnél a pont!
2011. márc. 21. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
én is az elsőnek dobtam egy zöld kezecskét,de nem értem hogy lett mégis lepontozva.
2011. márc. 22. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!