Mit gondolnátok, ha szembejönne veletek egy anya két kislánnyal és a neveik?
Olga Tatjána és Mária Anasztázia lennének?
Gondolom sokk,rácsodálkozás a gondolat,hogy ez bolond és ez az arcotokra is lenne írva:D
Az okom egyszerű.II. Miklós cár 4 lánya Olga, Tatjána, Mária és Anasztázia volt.Gyönyörű gyermekek voltak szomorú véggel.Az anya nagyon szereti a négy egymást imádó testvér történetét és személyiségét, tiszteletből így nevezné el a 2 lányát (mivel 4 lányt előre tudni necces, addig meddig sakkozni amíg 4 lány lesz mégneccesebb)....
Szóval?
Szerintem szép nevek :) Miért kapna ettől sokkot bárki?
Ha Isaura Esmeralinda, vagy hasonló lenne, azon röhögnék egy hétig...
De áruld már el, honnan kellene tudom a nevét két kislánynak, akik szembe jönnek az utcán...
mondjuk leállsz velük beszélgetni:)
szóval nem furcsa nevek? egyébként mamám unokatestvére is anasztázia:)milyen érdekes:)világ életemben azthittem anna(mindenki így hívta)
Olga, Tatjána és Mária nem furcsa nevek szerintem. Anasztázia talán az, de akkor sem néznék furán.
Egy ismerősöm kislánya Anasztázia.
A játszótéren van egy Titanilla, nekem az is fura, de már megszoktam, minden nap találkozunk :)
Én is azért válogattam így őket:)
Pont így is születtek sorrendben,valamint Olga-Tatjána voltak a nagy pár míg Mária és Anansztázia a kicsi:)
Ha lesznek lányaim szeretném ezeket a neveket adni:))
Mondjuk én azért akarnám ezt,mert tisztelem a cár és Alekszandra cárné családcentrikusságát:)Ez az ok:)
Legyen inkább Taksonya?Igen az nagyon jóXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!