Nagyon gáz lenne, ha South Parkos pólóba mennék suliba? Mit gondolnátok egy ilyen pólós 17 éves srácról?
semmi gázosat nem gondolnék.
nekem is volt anno, szerettem hordani :-)
múltkor megtaláltam és abban vittem a játszótérre a két kicsimet, hát néztek is nagyon a trendi anyucik borzadályos arccal, hehe...
30/N
utolsó, jófej nőci lehetsz :D tök jó hogy annak ellenére hogy gyerekeid vannak, megmaradtál ilyennek :D
Kérdésre válaszolva: nem gáz, szerintem tökjó
00.31 és 00.32-es vagyok
köszi a dicséretet! :-)
(igyekszem)
remélem a gyerekeim is így fogják gondolni még kamaszként is
utolsónak: meglepődnétek, milyen puccparádé megy a játszón, nem győznek egymásra licitálni az anyukák a saját meg a gyerek kinézetében (is, meg hogy kinek volt drágább a babakocsija stb). Én meg sajnálom szegény kicsiket, hogy folyton rájuk szólnak és nem engedik játszani őket, mert "jajj, hogy fogsz kinézni, gyerek ki azonnal a homokozóból", "ezért vettem olyan rohadt drágán, mit műveltél a nadrágoddal", "nehogy leülj te szerencsétlen, nem látod, hogy piszkos" stb. :-( persze a gyerekek a legújabb kollekciós next-ben feszítenek - illetve feszengnek a homokozó szélén vágyakozva...
anyukák meg ülnek a padon és csodálják egymás műkörmeit, és természetesen eszük ágában sincs odaülni a gyerek mellé, vagy valami közös játékba kezdeni. Szánalom, komolyan mondom, mert sajnos ez a többségi viselkedés mifelénk...
Azt gondolnám,hogy jófej lehetsz és,hogy van 1 közös témánk :D
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!