Hogyan okozhatnék csalódást a szuleimnek úgy, hogy rájojjenek nem igazán jó szulok?
Figyelt kérdés
tudom,hulyén hangzik,de a szuleim nem a legjobbak,persze van amit jól csináltak,de sokszor okoztak már fájdalmat nekem és szeretnék én is nekik.2012. jún. 20. 17:59
1/18 A kérdező kommentje:
am 14/L
2012. jún. 20. 18:00
2/18 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy milyen fájdalmat okoztak neked?
3/18 A kérdező kommentje:
hát ezt nem tudom elmagyarázni pontosan,de megbántottak meg ilyenek,éreztetik velem,hogy egy senki vagyok nem bíznak meg bennem,stb.
2012. jún. 20. 18:02
4/18 anonim válasza:
Sehogy. Ha megbántod őket, csak alájuk adod a lovat. Nekem a sógornőm van ilyen helyzetben, és egyre harapósabb, pedig tudom, csak azt akarja, hogy szeressék és értsék meg, de nem veszi észre, ha bánt, azzal csak rosszat tesz. Keress valakit, barátnő, rokon-nő... akivel lelkileg kijössz.
5/18 A kérdező kommentje:
olyan nincs,senki sme ért meg és inkább nem is beszélek az efféle dolgaimról
2012. jún. 20. 18:07
6/18 A kérdező kommentje:
és nem érdekel,hogy ezzel rosszat teszek,ha kell a saját életemet is el***m ha végre megértettem veluk mit tettek velem
2012. jún. 20. 18:08
8/18 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így érzel. Szerintem van, aki megértene, mert egy az egyben úgy érzel, mint a sógornőm, és még olyan korú is vagy... habár lehet, még az is vagy, nem tudom :D
Szerintem most segítene, ha egy jót bőghetnél valaki vállán, sajnálom, hogy nem tudok segíteni...
A lényeg, hogy ha a szüleid eddig ilyenek voltak, az sem érdekelné őket, hogy gonoszkodsz, max. rontanál a helyzeten.
9/18 anonim válasza:
Tudom, ez most hihetetlenül hangzik, de azért érzed így, mert kamaszodsz. Nem kell megbántanod a szüleidet ahhoz, hogy észrevegyenek, azt később nagyon megbánnád. Én is voltam kamasz, nem is egyszerű, tudom, miről beszélek. Mindenkit érnek sérelmek és csalódások az életben, erre ebben a korban kezdesz rádöbbenni, ez tanít meg arra, hogy később ne omolj össze minden második héten. De nem az a megoldás, hogy bosszút állsz, főként nem a szüleiden! Azt hiszed, nekik senki sem okoz csalódást egyébként, soha senki nem bántja őket? Hidd el, dehogyisnem! Nem az a feladatod, hogy "móresre tanítsd őket", hanem hogy jó gyermekük légy. Próbáld meg inkább megbeszélni anyukáddal az érzéseidet, hátha tud segíteni!
10/18 A kérdező kommentje:
anyámmal nem lehet beszélni normálisan soha nem beszélnék a szuleimel az érzéseimrol,nincs jo kapcsolatunk de rossz sem csak egyszeruen van.
2012. jún. 20. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!