Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk járnátok egy roma...

Kamasz fiúk járnátok egy roma származású lánnyal és kamasz fiús anyukák ti engednénet ezt a fiatoknak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 11:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
71%
Szép dolog, hogy őszinte vagy. Mindenképp pozitívan fog Téged megítélni. Ha ezek után nem kellesz neki, nem ő az igazi. Ha meg így is elfogad, egy jó ember, s boldog leszel vele.
2012. jún. 29. 22:12
 12/39 A kérdező kommentje:
úgy veszem észre azért itt is van egy pár rasszista ember,és csak úgy megemlítem ez nekem sérto.amugy a fiu ismer,tudja,hogy rendes vagyok,csak épp ezt a kis apróságot nem.valójában még nem találkoztam olyan emberrel aki emiatt elítélt volna,a barátaimnak sosem mondtam el rogton,mert féltem nem akarnak majd megismerni,de miután megtutták oket ezt egyáltalán nem zavarta, még el se akarták hinni,viszont itt egy kicsit más a helyzet.
2012. jún. 29. 22:45
 13/39 anonim ***** válasza:
51%

Lepontozóbazárom ezennel megnyitja kapuit, hadd özönöljenek a rasszisták!

Azt mondom, elővigyázatosság nem árt, de ha egyszer sikerült meggyőződnöd az ő és családja normálissága felől, nyugodtan belemehetsz. Ápolt és kulturált romák is vannak a világon, volt szerencsém néhányukhoz az életben.

2012. jún. 29. 23:22
 14/39 anonim ***** válasza:
22%

Szia!

A barátnő is rasszista így nem valószínű. És én is.

A barátnőm olyan mint egy német szőke,kék szemű és gyönyörű.

14/F

2012. jún. 30. 00:06
 15/39 A kérdező kommentje:
és ki kérdezte hogy a te barátnod milyen? én pedig az olyan embereket utálom akik anélkul,hogy megismérnek elítélnek emiatt
2012. jún. 30. 10:46
 16/39 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell a nagy onsajnalat, senki sem kivancsi erre.

Mi leirtuk nalunk nem lenne eselyed, bar nekem a stilusod sem tetszik kicsit sem.

Ha azt szeretned ,hogy csak azok szoljanak hozza akik igenlo valaszt adnak akkor a kerdesnek igazabol ertelme semmi.

2012. jún. 30. 10:57
 17/39 anonim ***** válasza:
61%
persze szaporodjanak csak a romák... -.- én kilométeres körzetből elkerülöm őket.meg ugyebár a familiájuktól is félni kell
2012. jún. 30. 11:00
 18/39 A kérdező kommentje:
jo igaz lehet kicsit túlreagálom,de elég hamar megsértodom mindenen.és a fiú jovohéten fon haza és aztmondta majd ha hazajon szeretné megkérdezni,hogy járnék-e vele és egy kicsit félek,hogy emiatt majd látni sem akar
2012. jún. 30. 11:02
 19/39 anonim ***** válasza:
92%
Na, zsák a foltját:D A srác komolyan bejelentette előre, hogy majd valamikor egyszer meg fogja kérdezni, hogy jártok-e?:D Ne már:D A helyedben én ezen gondolkodnék el, nem azon hogy kimilyen családból származik. Mert épeszű ember nem csinál ilyet. Mennyi idősek vagytok?
2012. jún. 30. 11:51
 20/39 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk
2012. jún. 30. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!