Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk járnátok egy roma...

Kamasz fiúk járnátok egy roma származású lánnyal és kamasz fiús anyukák ti engednénet ezt a fiatoknak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 11:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
98%

helyesírás = 0

a kérdésre válaszolva:

Én nem vagyok rasszista csak nap,mint nap olyan roma/cigány emberekkel találkozok,akik min.6 gyerekük van,ez nem is lenne baj,de mind ápolatlanok és büdösek emellett sok még hülyék és tiszteletlenek is..

DE léteznek normálisak is akik tiszták és rendesek,csak sajnos a többség nem ilyen..

szóval a válaszom:én nem járnék romával.de,ha a fiam majd egy roma lányba szeret bele és úgy lesz boldog akkor semmi akadálya a kapcsolatnak.

29N

2012. jún. 30. 15:31
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
akiknek min 6 *
2012. jún. 30. 15:31
 23/39 gráner andrás ***** válasza:
30%
Egyáltalán semmi köze annak, hogy roma vagy nem, vagy éppen milyen származású. Mindenütt vannak normálisak. Nekem is volt, nem csak roma, más fajra barátnőm is, azt kell, hogy mondjam, sokkal odaadóbbak, és értelmesebbek, a sok fehér bőrű, vagy magyar. A lényeg, hogy akarjanak egymással valóban lenni, jól érezni magukat. A barátnő, vagy párválasztást, ne a szülő, vagy a haver, vagy éppen a környezet döntse el. Egy életre tönkre tehetik, a féltett, vagy kritizált személy életét. Amire csak később eszmélnek fel azok, akiknek elrontották. - ha valóban megértik, és szeretik egymást, akkor senkinek semmi köze hozzá. Mert többet ártanak mint használnak. Mivel ízlések és pofonok között, különbség van. Aki meg nem meri felvállalni az érzelmeit, csak a környezete véleményére hallgat, nem lesz igazi beteljesülése a partnerében. Az meg a váláshoz, a kicsapongáshoz, a boldogtalansághoz vezet. Tehát ezen a téren, ne akarjanak, észt osztogatni. Főleg ne előítéletből, amikor azt sem tudják, hogy milyen a másik, csak feltételezik, meg hallottak valamit. üdv: TENGERPICI
2012. júl. 3. 12:08
 24/39 anonim ***** válasza:
55%
Vannak rendes és tiszta roma családok, de sajnos ez a réteg igen kevés. Az sajnos baj, hogy Őket is egy kalap alá veszik a többivel. Sajnos van egy bökkenő. Ha családotok lenne,az visszaüthet az ősökre és elképzelhető, hogy meglátszik rajta, hogy cigány, de még a hangján is kiütközhet, az iskolába kiközösítik, ami a gyermeknek nagyon fog fájni. Én nagyon sajnálom az ilyen gyermekeket. Nekem is van ismerősöm, egyik félen sem látom, hogy cigány, csak a kislányukon látni, persze igen szép kislány és a család is rendes. Ha cigány lesz a párod, lehet, hogy később megbánod, mert sok probléma okozója lehet.
2012. júl. 3. 15:45
 25/39 anonim válasza:
65%
Sajnos nem választhatja meg az ember, hogy hová szülessen! Nekem az a véleményem, hogy mindenki maradjon a saját "fajtájánál". Ha romának születtem volna biztos, hogy nem akartam volna magyar családba bekerülni a kulturális és etnikai szakadék miatt és jobban is éreztem volna magam a saját miliőmbe! El kell majd döntened, ha magyar barátod lesz vagy, ha majd magyarhoz akarsz hozzámenni, hogy kimagyarosodsz vagy majd párodat akarod majd hogy úgymond beolvadjon a roma társadalomba! Ja és persze ott vannak a szülők akikkel olyan harcot kellene vívnod, amiben még nem nagyon volt részed. Én szülőként biztos, hogy nem engedném!!! 28F
2012. júl. 3. 17:06
 26/39 A kérdező kommentje:
na jó csakhogy tisztázzuk,rólam,a szuleimrol nem is gondják,hogy romák vagyunk mivel egyáltalán nem úgy viselkedunk.egy roma barátnom sincs,mégis az egyiknél pl mi jobban élunk.a szuleim rendesen dolgoznak én igyekszem a leheto legjobban tanulni,egyetemre készulok,tiszták vagyunk,nem beszélunk csúnyán,apám nem egy részeges barom,szóval légyszi ne dumáljatok itt nekem a kulonbségekrol,mert én és a szuleim semmivel sem rosszabak még nálatok sem,csak épp elég sok ember egy kalapalá vesz minket az osszzes tobbivel.azthioszitek én nem utálom azokat akik lopnak,nem tisztálkodnak meg ilyenek? engem még az olyan budos romák is utálnak akiket ti is,mert én nem vagyok olyan ,mint ok.
2012. júl. 3. 17:59
 27/39 anonim ***** válasza:
48%
Ebből a általánosítgatásból már nekem is elegem van pedig én ízig-vérig magyar vagyok. Én ismertem tisztességes romákat nem is egyet! Lásd: pl. A szomszédaink, rendesen dolgoznak vidámak és senki sem feltételezné róluk, hogy a kissebbségbe tartoznak. Az egyik tanárom is az volt, ráadásul pap is! Olyan kedves, dolgos embert ti még biztosan sosem ismertetek! Neked meg kedves Kérdező azt mondom, hogy ne törődj a rosszindulatú rasszista hozzászólásokkal hiszen az a lényeg, hogy Te legyél a boldog.
2012. júl. 3. 18:29
 28/39 anonim ***** válasza:
64%

"egy roma barátnom sincs"

Na hat most , nem ertem miert csodalkozol, ha mindenki probalja kerulni a romakat.

Te is ezt teszed...

Mi is ezt tesszuk... Miert csodalkozol? Min csodalkozol?

Nem mondom,hogy total eselytelen,hogy nem roma parkapcsolatod legyen.

Viszont azt mondom, hogy ne csodalkozz az emberek tartozkodasan, mivel te is kerulod oket a romakat a csaladodon kivuli romakat...

Szoval nem ertem a nagy felhaborodasod, meg ,hogy itt rasszista mindenki. Vicc az egesz...

2012. júl. 3. 18:30
 29/39 A kérdező kommentje:
azért nincsennek mert mert így is alig van barátom,nem tehetek róla,hogy pont egyetlen roma sincs akivel joba lehetnék.vol egy barátnom aki az volt,de most már nem is koszon és én nem kerulom,csak épp itt is élnek olyanok akik nem tisztességesek,aki pedig nem olyan az vagy nem ismerem vagy épp nem vagyunk barátok.a majdnem az osszes barátom a sulimba jár,ezért ismerem oket.nem vagyok olyan aki csak azért is ramákat fog keresni,hogy barátkozzunk,azok a barátaim akiket az életem során megismertem,nem én dontom el,hogy milyen emberekkle fogok találkozni.
2012. júl. 3. 18:52
 30/39 anonim válasza:
25%
Keress akkor félvéreket azok kicsit bent kicsit kint! Az én ismerőseim körében van sok olyan lány aki félvér és nem látszik rajta, h roma /cigány/, de a szülein már nagyon! Sajnos nagyon nehéz dolguk van párválasztáskor! A szüleik jól elbántak velük szó mi szó! Sajnálom az ilyen fiatalokat mert nem könnyű a helyzetük!
2012. júl. 4. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!