Mennyit költesz havonta 12-15 éves lányodra?
Nem baj,csak gondoltam számlákat meg ilyesmiket kell fizetni,autó fenntartás,stb.
Nem kritizálom,csak akiket ismerek ,mind ilyen.
14.l
Bocsánat, de OFF-olni fogok.
Azt ugye tudjátok, hogy a Converse, Lacoste, Adidas és egyéb márkás cipő esetében NEM a minőséget fizeted meg, hanem a márkát???
Ennyire kérlek ne legyetek sötétek.
Amúgy meg életemben egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy vettem 15 ezerért egy cipőt, mert besz*ptam, hogy az biztos meg is éri a pénzt. Hát jó fél évet bírt ki és dobtam is a kukába, pedig nem csináltam benne semmi extrém dolgot, normál használat közben ment sz*rrá.
Azóta 6000 Ft.-nál nem költök többet cipőre.
Emellett több mint egy éve van egy cipőm, aminek az ég világon semmi baja és kínaiban vettem 2000 (!) Ft.-ért.
Ma már szinte semmivel nem rosszabb minőségűek a kínai ruhák, mint amit a butikban veszel.
És hogy ne legyenek illúzióitok: a nagy márkás butikok ruhakészletének nagy része is kínai áru, csak éppen az ötszörösét elkérik a sok sznobtól, aki presztízskérdést csinál abból, hogy minél márkásabb cuccokban mutatkozzon. L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!