Kb mennyi pénzt költesz egy hónapban a babára?
6 hónapos
pelenkára, baba boltba vettem most utoljára 100 db-osat 3800 volt, plusz volt még itthon ami előző hónapról maradt
popsitörlő havi 2 kell, az kb. 800 Forint
banán napjába kettőt megeszik
almát nem minden nap eszik
bébiétel ezt se minden nap eszik
bébiital havonta kb. 4-et megiszik
babapiskóta
kb-ra összeszámolva havonta 10-15 ezer
Ruhát nem kell neki vennem, mert még születése előtt nagyon sokat vettem majd egy éves koráig
25-30.ezer
Ebből a tápszer 10.000Ft
Pelenka: 10.000Ft (és én olcsót használok ráadásul)
Plusz popsitörlő,néhány üveges kaja,ez-meg az...
9 hónapos.
13 hós
40 ezer/hó
10.000 pelenka
10.000 tápszer az olcsóbb
15.000 bébiétel, tejpé stb
5.000 tisztálkodási ezmegaz
5 hónapos, olyan 20 körül. Anyatejes
Ezen felül van a gyógytorna, heti 3000
Ha nagyon szigorú vagyok, akkor hozzászámolom hogy "rendesen" eszek és mivel sajnos a mellem könnyen begyullad, ezért 2 naponta 30-40 percet állok a forró zuhany alatt míg kimasszírozom. Nem tudom, ez mennyi.
Mi egyszer a férjemmel elkezdtük kiszámolni... kb 50-nél megálltunk. Most 13 hónapos, de akkor kb. 4-5 volt
Ebben benne van, hogy első gyerek, és minden ruhát mi veszünk neki, csakis újat.
Pelus + törlőkendő
Akkor még tápszerezett is
bébikaja
gyümölcs
Játékok
tisztálkodószerek
babaúszás
Jó, ebben az összegben az is benne van, hogy én nagyon odafigyelek az ételek minőségére, és csak olyat veszek meg, ami tényleg hibátlan, friss....
Ma már tejet kap, ez kb negyed annyiba kerül, mint a tápszer. Most a pelenka a legdrágább tétel...
6hónapos korig (eddig tudtam szoptatni)13.000ft/hó
14hónapos:(tápszer 18000,pelenka 10.000,egyeb:50000)összesen 33.000ft
3.évig(15.000ft)
elkezdte az ovit és megnőttek a kiadások(ovis kaja 8000,gyümölcs 2000,tísztasági csomag 1000,bábszínház 2000ft) ruhák egyéb mert mindig van valami ami kell 10.000ft,egéb kívánságok mert ugye már vannak 10.000alap hangon pl elmegyunk a boltba 500ért mindig választ valamit,hétvégén szinte mindig van program ami egy vagyon...szóval egyre drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!