Mennyi pénzt költesz egy hónapban élelmiszerre? Mi olcsóbb? Főzni vagy hozatni a kaját.
Eddig úgy hozattuk a kaját, mert a párom és én is dolgoztunk, gyerek oviban csak a mama volt itthon. Nem akartuk még azzal is terhelni a gyerekfelügyeleten kívül, hogy főzzön (meg sajnos nem is a kedvenc időtöltése).
Na szóval a 3 felnőtt napi kajája (ebéd) házhoz szállítva 1800 Ft. Szombat-vasárnap főzök, vasárnap annyit, hogy hétfőre is legyen. Így átlagban kb.30000 Ft az ebédpénzünk havonta hármunknak. + ezen kívül reggelinek, vacsorának, hétvégi kajának való vásárlás (innivalóval,tisztítószerekkel együtt(sajnos pontosan nem tudom külön-külön)) kb. 50000 Ft. Plusz még amit a párom vesz minden nap (pékáru) azt nem szoktam felírni.
Végül is a lényeg az, hogy szerintetek hogy jönnénk ki olcsóbban? Ti hogy csináljátok? Ja azt el is felejtettem, hogy nem munka után kell főzzek, ráérek délelőtt is, mert már itthon vagyok (babát várok).
Jó ár a 1800.Főleg ha nagy adag.Bár gondolom ebben egy fogás van benn.
Főzve sem jösz ki olcsóbban.
Egy időben mi is rendeltük a kaját, mert nem tudom menyi volt de tudom hogy olcsobban jöttünk ki, mintha főznék.
Épp most számoltam ki ahavi főzést, mert mindig azon van a vita itthon hogy sok pénz megy el.
Egy havi főt étel 34000Ft-ra jött ki heti 1 levessel, és ebben csak a fő össze tevők vannak benne.Az olajat, hagymát, fűszereket ebbe bele sem számoltam.
Köszi a válaszokat!
Anyuéhoz és az enyémhez van leves is (elég sok és finom, még a kutyusnak is marad vacsira), a férjemé Teletál-as leves nélkül.
De akkor ahogy a tapasztalatokból látom nem jönnék ki olcsóbban ha itthon főznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!