Mennyi pénzt költetek havonta élelmiszerre, és hány tagú a család?
2 vagyunk, 30-40 ezer,de nem járunk étterembe, Nagyon drága lett minden költhetnénk ,kevesebbet is ,de én pl majdnem minden nap főzők valamit, és sok házi sütit sütök,mert édes szájuak vagyunk. a cukrászdai sütit nem szeretjük. Mindig mindenből veszünk,1 pluszt mert bármi történhet és akkor legalább enni van mit..
Pl. ha van valami jó hús akció ,és van hely a fagyasztoba akkor biztos veszek. Volt már ugy hogy mindent kifizetünk,számlák és többi és 20 -án nem volt pénzünk ,de kaja az volt...
A dédi mamám mondta mindig :HA ÜRES A KAMRA BOLOND A GAZDA !!!
kb mi is olyan 30-40.000
nem mindig főzök csak ha kedvem van, kínaiba szoktam néha kaját venni az kapásból 2 embernek 2000ft.
Mindig olyanokat főzök amiket nem próbáltam, azért nem költök sokat de ha kinézek valami izgit akkor azt meg is veszem, volt hogy 5000 ft-ot költöttem az alapanyagokra de az a családnak kijött.Amúgy 2 en vagyunk, de szüleimnek is szoktam főzni.
Köszi Mindegyőtöknek!
Mi 3-an vagyunk, de a gyerkőc még pici, keveset eszik,de 50 ezerre saccolom a kajára fordított pénzt.A blokkok után ki tudom számolni, hogy pontosan mennyi, csak kicsit sok idő...
4 tagú, 2 felnőtt, és 2 gyerek (6 és 2 éves).
Hogy kajár mennyi megy, azt nehéz megmondani, de egy heti bevásárlás az kb 7-15 e Ft. Vagyis havi szinten, kb 30-50 e ft között van. (De ebben az olajtól a wcpapírig minden benne van.)
Megjegyzem, sütök, főzök, nem éttermezünk és nem (jellemző, hogy) rendelünk kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!