Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi pénzt költetek havonta...

Mennyi pénzt költetek havonta élelmiszerre, és hány tagú a család?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban írtuk a kiadásokat, mert nagyon fogy a pénz.Nem számoltam még össze, hogy kajára mennyit költöttünk, de láthatóan nagyon sokat...Pedig olcsó kajákat főzök, nem rendelünk sehonnan, és nem járunk étterembe, pizzériába és hasonló helyekre:(
2011. dec. 8. 08:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ketten vagyunk, havi 30-40 ezer ft
2011. dec. 8. 08:55
 2/11 Pinocchio válasza:
24%
60ezer/4 fő de lejjebb is faraghatnám.
2011. dec. 8. 09:15
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

2 vagyunk, 30-40 ezer,de nem járunk étterembe, Nagyon drága lett minden költhetnénk ,kevesebbet is ,de én pl majdnem minden nap főzők valamit, és sok házi sütit sütök,mert édes szájuak vagyunk. a cukrászdai sütit nem szeretjük. Mindig mindenből veszünk,1 pluszt mert bármi történhet és akkor legalább enni van mit..

Pl. ha van valami jó hús akció ,és van hely a fagyasztoba akkor biztos veszek. Volt már ugy hogy mindent kifizetünk,számlák és többi és 20 -án nem volt pénzünk ,de kaja az volt...

A dédi mamám mondta mindig :HA ÜRES A KAMRA BOLOND A GAZDA !!!

2011. dec. 8. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:

kb mi is olyan 30-40.000

nem mindig főzök csak ha kedvem van, kínaiba szoktam néha kaját venni az kapásból 2 embernek 2000ft.

Mindig olyanokat főzök amiket nem próbáltam, azért nem költök sokat de ha kinézek valami izgit akkor azt meg is veszem, volt hogy 5000 ft-ot költöttem az alapanyagokra de az a családnak kijött.Amúgy 2 en vagyunk, de szüleimnek is szoktam főzni.

2011. dec. 8. 13:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi Mindegyőtöknek!

Mi 3-an vagyunk, de a gyerkőc még pici, keveset eszik,de 50 ezerre saccolom a kajára fordított pénzt.A blokkok után ki tudom számolni, hogy pontosan mennyi, csak kicsit sok idő...

2011. dec. 8. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:

4 tagú, 2 felnőtt, és 2 gyerek (6 és 2 éves).

Hogy kajár mennyi megy, azt nehéz megmondani, de egy heti bevásárlás az kb 7-15 e Ft. Vagyis havi szinten, kb 30-50 e ft között van. (De ebben az olajtól a wcpapírig minden benne van.)

Megjegyzem, sütök, főzök, nem éttermezünk és nem (jellemző, hogy) rendelünk kaját.

2011. dec. 8. 14:40
 7/11 anonim válasza:
5tagú család abból 3 "gyerek" (22,20,18) kb 35-45k csak annyi hogy 2-3havonta hízüt vágunk és el is adunk belőle. És így húst nem kell venni.
2011. dec. 8. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Két főre nálunk 80 ezer megy el.
2011. dec. 8. 17:11
 9/11 anonim ***** válasza:
háromhetente nagybevásárlás ahol ujságtol kezdve tisztálkodási szerektől smink kaja minden az olyan 40-50e szokott lenni 4 főre
2012. febr. 13. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
jaés étterem kb havi egy azis max kinai vagy pizza vagy ilyesmi ha elmegyünk rendes étterembe családi eseményeken akkor az ilyen 15 fele van
2012. febr. 13. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!