HA leggingset adsz a lányodra az oviba, milyen zoknival? Mert zokni nélkül lenne az igazi, nem? De az oviban azért annyira nincs meleg. Vagy bokazoknit adsz rá?
Nem vágom, mi a baj a leggings+zokni összeállítással. Pólóval vagy leggigsszel harmonizáló színű zoknit igyekszem választani. A bokazoknit nem szereti a lányom, mert magas szárú, egészséges szandit hord és így a lábbeli közvetlenül a bokájához ér, ez zavarja őt. Amúgy se vagyok a zokni nélkül mászkálás híve. Ha harisnyát adnék rá, azt egyrészt mindennap cserélni kéne, ráadásul a harisnyák sose 100% pamutból készülnek, nem is annyira rugalmasak, mint egy leggings, és ahhoz szoknyát is illik viselni, az én kislányom viszont annyira pici még, (2 és 3/4 éves), hogy a szoknya-felhúzós-nadrág-letolós mutatvány még kicsit sok neki pisiléskor.
Szóval ő leggingsben jár oviba, bár mi csak egyszerűen cicnadrágnak hívjuk, és van rajta zokni. Szerintem rendkívül praktikus és csinos viselet, feltankoltam belőle jópárat. Nagyon jól áll a kis gömbölyű fenekén! :)
köszönöm az eddigi válaszokat! de még jöhetnek :)
Egyébként én is szoktam zoknit adni rá a leggingshez, a bokazoknival jobban néz ki természetesen, de valamikor simát adok rá, hát, aki nagyon divat-mániás, az lehet, h nem így öltöztet, de tényleg nagyon praktikus a leggings, természetesen szoknyával vagy tunikával. A harisnyával az a bajom, h lecsúszik, és a lányom bár 5.5 éves, nem foglalkozik vele, az óvónők meg pláne. Meg a hari ha olyan, hamar kikopok a lábujjnál, saroknál.
Én is tervezem ,h bevásárolok belőle illetve bokazoknit.
Oviba szerintem kényelmes és -ha jól kombinálunk- csinos.
Én is szeretem csinosan öltöztetni a kislányomat, aki még csak 1 éves. Most viszont egy picit meglepődtem, hogy már az oviban is "divatozunk" =) mondjuk ezerszer inkább legyen csinos egy kicsi, mint sok esetben csak úgy rájuk adják a ruhákat.
Az amúgy nem jó megoldás, hogy normál szárú zokni a leggings alatt ?
A leggings szárát a zoknira húzom,így azt elrejti a benti cipő.De erre szoknyát adok.
Az ovi amúgy nem kifutó,legyen csinos a gyerek,erre adok én is,de ezen fennakadni...:OÉs ha kilátszik a zokni?A kutya nem nézi.
Nem értem a 20:24-es megdöbbenését. Nekem kisfiam van, most 21ós, és ő is hord leggingst. Igazából harisnya helyett vettem, de olyan cukik, h vétek őket eltakarni. Imádom a fenekén a mintákat. :)
De a kérdezőt se teljesen értem. Mert nekem még az se fordulna meg a fejemben, h én vegyem fel zokni nélkül ilyen időben, nemhogy a gyerek. Vannak olyan zoknik, amik tökéleten passzolnak hozzá.
Egy kép a kisfiamról:
Csak ezt a képet találtam, de mivel ez itthon készült nem foglalkoztam azzal mi van a lábán. Egyébként van egy pont olyan színű zoknija, mint a pöttyök, az a "kimenős" zokni. És minden leggingséhez megvan a hozzá illő zoknink.
22:31,
az nem fordult meg a fejemben, h zokni nélkül adom a lányomra, csak azért gondoltam rá, mivel vannak olyan anyukák, akik már annyira, de annyira elvakultan divatoznak, hogy mivel nem illik a zokni a leggingshez, el tudom képzelni, hogy nem adnak a gyerekre (vagy elég meleg van az oviban. Nálunk 22 fok, de a mi ovink "szegény", nem tudom, máshol milyenek a hő viszonyok). Az enyémen mindig volt zokni, és azért színben megegyező vagy hasonló (mivel ismerem az ovink hő viszonyait).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!