Mennyit költesz havonta 12-15 éves lányodra?
Utolsó válaszoló: igaz, érdemesebb jobb minőségű ruhát/cipőt venni, nem kell a legdrágábbat, vannak olcsóbb helyek is. Vagy a leárazás is nagyon jó ötlet.
Egyébként nem érdemes nagyon elkényeztetni egy gyereket. Még ha meg is teheti a szülő, hogy tonnaszámra vegye a cuccokat, nem ezzel tesz jót a gyerekének. Vegye meg, ami szükséges, esetleg néha egy kicsivel többet, de nem kell túlzásba esni.
Bocsánat, elírtam:
lelkiismeret-furdalást :)
:DD vicces volt végigolvasni a kommenteket,tipikus irigy,magyar mentalitásra utalnak!
Szóval,csak egy rövid,vicces kis történet. Van egy ismerősöm,Buda egyik legjobb környékén élnek,gazdag ősökkel, rengeteg örökséggel,nem egy ingatlannal, saját üzletekkel...Két majdnem felnőtt gyerek és a szülők. Na mármost sosem felejtem el mikor a 18éves srácnak úgy adta oda az anyukája az ezrest savanyú képpel hogy: "de ne költsd el!" :DD
Meg mikor balhé volt abból, hogy ki igya meg a leárazott ivójoghurtot,mert holnap lejár,és kidobni,bizony nem szabad,ha nem kívánod,nem szereted,idd meg akkoris,ocssóó volt! :D Közben meg ott lógtak a falon a töbmilliós értékű festmények...:)) Ezalatt anyum sokat dolgozott a pénzéért,nagyon jól élünk,csinosan öltözködik, a fél (mit féél) szinte az egész világot bejárta. Én is kaptam 20ezres cipőt,sőt drágábbat is. Mert anya(aki nem plázacica hanem értelmiségi,diplomázott nő) azt mondta, az a legjobb a lábnak,ezen sose spóroljak. Sok mindent megkaptam és itt állok 18évesen,félig már megvan az érettségi,szeptembertől fősuli,alig várom,hogy dolgozhassak is mellette!! :)) És nem foog leszakadni a lábamról a Converse cipőm, és szeretek tanulni,tudom,hogy a pénzért meg kell dolgozni. Hooppá. Csoda!!
LEGFELJEBB 50-60 ezer forint ?!!
Nos,gyereknapra 20 ezer forintos cipő? Gyereknapra SEMMIT sem kaptam,és nem is várom el.Viszont ő el foja várni tőletek,aztán majd amikor nem tudjátok megadni,félreáll a szája.Magadra mennyit költesz?Családi házban laktok?
Édesanyám a 60 ezrednél nem sokkal keres többet.
Attól hogy megtehetitek,és megvesztek neki minden VACKOT,attól még nem fogjátok ám jól nevelni.Egy beképzelt .. lesz.Hányas tanuló?
On:Szüleim 3-4 havonta elengednének talán moziba,de nincs rá szükségem.Ruhát 4-5 havonta kapok,akkor is max 5000 Ft-osat.Bérlet idén lesz 1700 Ft,havonta,s még ebben a hónapban az ebédet be kell fizetni,ami 5-6000 Ft.Zsebpénzt nem kapok,nyáron elmehetek fagyizni.
14L /nem kell lepontoznod,amiért leírtam a véleményem./
Nem azt mondom, hogy el van kényeztetve, mert ha olyanok az anyagi körülményeitek, természetes, hogy amit csak tudsz, megveszel neki. Még mindig jobb az ilyen, mint az a szülő, aki italra meg cigire költi.
Amúgy nálunk havi szinten nincs meghatározva, ha szükség van valamire, akor megvesszük. :)
Az mért baj ha valaki családi házban lakik?
Mindenkinek panelban kell laknia???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!