Mennyit költesz havonta 12-15 éves lányodra?
Én kamasz vagyok,szintén 13 éves lány.Zsebpénzt nem kapok,bár nincsen rá szükségem,mert ha moziba akarok menni akkor anyuék mindig adnak 2000Ft-ot.Egy éve elkezdtem gyűjteni laptopra,ezért minden pénzt amit a rokonoktól kapok,azt anyu nekem adja(eddig mindig ő tette el,de ránk költötte) és én teszem el,nem költök belőle semmit.
Anya úgy van a cipőkkel,hogy azon nem érdemes spórolni.Azokra tényleg sokat költ(10.000-30.000Ft között).Én is évszakváltásokkor kapok cipőt,egyszerre kettő cipőm van,bár most van három is :).Pólóra max.4000Ft-ot költ nadrágra 10.000-15.000 Ft-ot.
Emellett járok különórákra is.Heti egyszer tenisz(2000Ft egy alkalom),heti egyszer külön matek(2200Ft).Ezekért órák után kell fizetni.Járok még külön angolra is, heti egyszer.Ez havonta kerül 10.000Ft-ba,egy óra árát nem tudom.Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Nem kell aggódnod, el van eresztve a lányod rendesen! Feléből is sok lenne élnie egy 13(!!!!!!!) éves lánynak!
Gondolom azért már nem reklamál még ezek után? Én 28 évesen megélek ebből (de abban a kaja is benne van, meg a rezsi rám eső része ott,ahol lakom). Megjegyzésként hozzátenném, hogy soha életemben nem volt 20.000.-os cipőm! Agyam elszáll! Gyereknap... mit fog kapni ballagására 18 évesen? Lakást meg kocsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!