Téli ruházat: mennyit költesz csizmára és kabát a gyereke (i) dnek?
Hát újonnan "csak" 2 csizmát veszek fejenként meg egy új kabátot. A többi csere kabát turis de nagyon jó minőségű (mellesleg sokkal egyedibbek és szebbek mint az újonnan vettek).
Csizma deichmannból egy drágább és egy olcsóbb 4 éves fiamnak 8900ért vettem tiszta bőr csizmát, illetve 4500 ért egy hótaposó szerűt.
Lánykámnak 2990 ért egy csini csizmát, 4900 ért bakancs szerűt szintén deichmannban.
Kabát : tescós 4500/ gyerek.
Overál teszveszről 2500 illetve 4000 per gyerek.
És még van egy csere kabát az mindkettő turis 2000-2500 körül voltak szépséges next ill. cherokee kabik.
(van egy harmadikam is de ő még pici szóval neki a nagyobbakról maradt a kabát, overál és bundazsák is).
a két nagyobbnak 1-1 nike télikabátot és 1-1 cherokee-t vettem
a nike 14790 ft/db a cherokee 4500 ft/ db
cipő és csizma szintén 2 pár magasszárú nike 15.990 volt /pár a lánynak bélelt adidas boxcipő, ez 17590 volt akciósan, a fiúnak a deichmannban 7990 ft
a kicsiknek a brendonban vettem 2-2 overállt, ezek 11990 ftba kerültek/db és volt 8300 pont a kártyámon ez lejött.
a 2 éves nike csizmát kapott e 7990 ft volt és egy vizhatlan clarks-ot rendeltem angliából, ez postával 12395 ft volt, a kicsi még nem hordd lábbelit szerencsére :-)
Csizma, ami a nagyon hideg havas időkre is jó kb 6000.
Ruha kb 10.000 mármint a felső ruházat, több garnitúra különböző vastagságú overál és kabát.
Brütting? Én nem venném... Kínai, mérgező anyagúakat gyárt a cég és méregdrága egy kínai cipőért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!