Mennyi a maximum amennyit kiadtok egy kabátra, obverállea, csizmára?
kabát max. 3000.-
overall szintén bár utoljára használtan 2900.- ért vettem overallt kabáttal-
csizma.... még nem tudom idén ha esik a hó majd kap ha nem lesz hó elég a bakancs.
Kabát, overál: párszáz forint -használtan, netről vagy turiból.
Csizma idén még nem kell, de azt újat fogok venni. (a ruhán megspórolom az árát, mert a lábbelit fontosnak tartom, hogy új legyen.
Eddig 5400 volt a max. egy új szandálra. Adnék én többet is, de nincs, és szerencsére sok mindent kapunk használtan.
2 tündérlányom van
Kabátra max. 2000 FT-ot, használtat, turiból vagy bababörzéről. Síoverált tavaly 4000 Ft-ért vettem kínaiban, akkor szívtam a fogam, de nagyon sürgősen kellett. Viszont annyira szuper overál, hogy utólag már egyáltalán nem bánom, hogy megvettem, ráadásul még az idén is hordani fogja a lányom, így szerintem megérte.
Csizmát, pontosabban bakancsot tavaly 6000 Ft-ért vettem Deichmannban, cipőből nem veszek használtat.
csizma: érdekes, mert 10.000 körül vannak és 2,5 éves a fiam lassan, elkél az olyan, ami tutira nem ázik át és minőségi. elefantent néztem ki neki, de az árát még nem tudom, de gondolom 9-10.000lesz...
kabátot idén nem veszünk, mert jó rá a tavalyi,de eddig sem vettem soha, anyukámtól kapta.
overált is kapott mikor született 1 rokontól, az is jó volt rá az eddigi 2 telén, most kinőtte már, remélem anyu tud szerezni azt is, hha nem, akkor arra áldozunk, mert nemakarom, h megfázzon, átázzon, de 10.000-nél többet azért sem fogok adni.
14:54-es vagyok. tényleg lehet kapni kínaiban?
hát az szuper. ugye meleg és nem ázik át? mert 4000 ft-ot adnék érte bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!