Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon idegesítő.14/L
Na szóval az van, hogy közös szobám van a 6,5 éves húgommal, aki majd most megy suliba. Én 8.os vagyok, pár nap múlva 14 leszek. este ki KELL vinnem a ruháimat a fürdőbe, a táskámat az előszobába, nehogy a 'kiskirálylány' felébredjen reggel 6:30 vagy 7:30kor (attól függ, van e 1. órám). felkelt anyám, KIOSONOK a szobából, nehogy őnagysága felébredjen. nem mehetek be a szobámba, ha bármi (ékszer, tancucc, smink) bennmarad. ez milyen már?! általában bemegyek, és valamikor miss kényes felébred. ekkor NAGYON hangosan beszél, hogy kapcsoljam le a villanyt, meg csukjam be AZONNAL az ajtót. és ha nem megyek ki 5 másodpercen belül, ORDÍT. erre anyánk kijön a hálószobából, és kapok ... hogy lehet ilyen kisgyerek ekkora szemétláda?? tudja, hogy ilyenkor mindig kikapok, nem hülye ...
ja a másik meg: mindenben visszatart. anyánk nem úgy kezel minket, mint egy 14 és egy 6,5 évest, hanem, mint 2 kb. 10 évest. régebben csupa egyforma ruhákat vett (pl 4.ben Barbie-sat, iszonyat égő volt), amíg ki nem nőttem a gyerekruhát. alig vártam, hogy 150 cm legyek. 12 évesen végre kinőttem a gyerekruhát, azóta a tiniboltokból vannak (bershka, tally weil, new yorker, ...). nagyon gyerekként kezel. nem akarja megérteni, mindig aztmondja "gyerek vagyok", én meg mondom, hogy nem, mondja: "akkor mi vagy? felnőtt? akkor viselkedj is úgy!" én meg: nem vagyok felnőtt, a 2 közötti átmenet vagyok.
a smink meg a körömlakk is nagyon nehezen lett megengedve.:(
van valaki még hasonló helyzetben kistestvérrel???:(((
A te húgod is akkora barom, mint az enyém. Nem igazán érdekel már a vinnyogása, csak azért is bent öltözök és csak azért is felkapcsolom a villanyt. Nehogy már miatta ne lehessen levegőt venni!
15/L
igen, #21 csak ordít, ha ezt csinálom, és én kapok ki-.- mert nemhagyom szegény kisasszonyt aludni-.- meg vigyem ki este a cuccaimat. ébresztőórám sem lehet, a telefonomat sem vihetem be, hogy beállítsak rajta ébresztőt.
ja meg akkor is ordít, ha néz vmi mesét a mesecsatornákon, és akár egy szót is merek szólni anyámhoz, vagy ha este az ő lefekvése után bárki is meg mer szólalni, ordít. amúgy minél korábban akar lefeküdni, hogy minél többet aludjon ... és ugye én nem fogok lefeküdni 8kor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!