Van valaki még ilyen helyzetben? Mit tegyek? Ti mit tennétek?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok 8.-os kitűnő tanuló. Sok tanulmányi versenyen értem el jó helyezést. Úgy döntöttem egy erős gimit jelölök meg elsőnek és egy kicsit gyengébbet másodiknak. Ez nagyon jól és reálisan hangzik viszont úgy érzem (sőt biztos vagyok benne), hogy nagyon de nagyon elrontottam a felvételit. Annyira, hogy ha hatalmas mázlim van a második helyre esetleg felvesznek. Ezért szeretném módosítani az iskolák sorrendjét de a jelentkezési lap már holnapra kell! Fogalmam sincs mi szeretnék lenni, nem tudom milyen suliba menjek. Teljesen ki vagyok akadva!
Segítsetek!!
Köszi!
Szerintem se módosíts rajta. Fiatalok vagytok még, nem vagytok hozzászokva a vizsgadrukkhoz, ez teljesen normális, ne hibáztasd magad! Te jártál versenyekre, sok veled együtt felvételiző nem, lehet, hogy nekik még kevesebb rutinjuk van.
Amikor én felvételiztem a gimnáziumba (egy erős vidéki gimnázium), én is úgy éreztem, hogy hű, de elrontottam, egy csomó minden már hazafelé jutott eszembe, és mégis simán felvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!