Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Családi-baráti-szerelmi...

Családi-baráti-szerelmi kavarodás. Ebben a helyzetben ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok, ha anyukátok összejönne egy pasival,akiről később kiderülne, hogy a legjobb barátnőtök szerelmének az apja..ÉS az összeköltözés témán gondolkodnának, így ugye 1 házba költöznék a barátnőm szerelmével.A pasi mellesleg nekem is nagyon bejön..

Ti ezt a helyzetet, hogy kezelnétek?

A barátnőm még nem tud erről az egészről, szerintetek elmondjam neki, vagy majd ha csak költözünk akkor? :/

15L

2012. jan. 18. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen agyalni? Ez csak jó, mert a féltesód lesz a barátnőd szerelme, és igy nagyobb lesz az esélye, hogy össze jöjjenek, ha felmegy hozzátok, hozzád. Sztem mondd el neki!
2012. jan. 18. 18:52
 2/7 A kérdező kommentje:
De a leendő "féltesóm" nekem is bejön..És a barátnőm is tudja, hogy szerelmes vagyok belé ez a probléma.
2012. jan. 18. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Jah, ezt eddig nem mondtad. Szomorú! Tehát a legjobb barátnőd szerelmébe vagy szerelmes. Te Jó Isten! Milyen legjobb barátnő vagy te? Első voltam
2012. jan. 18. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy szerelmes a fiúba meg nem lesz rossz barátnő.Ha már járni is vele úgy,hogy tudja a legjobb barátnője is szerelmes belé akkor lenne rossz barátnő.
2012. jan. 18. 19:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát eddig sokszor ugyan azokba a fiúkba voltunk szerelmesek. Szóval elég hülye helyzetek voltak ezekből már.

Amúgy meg nem érzem magam rossz barátnőnek, mert nem akarom elmondani a fiúnak h szerelmes vagyok belé...Csak igazából félek is ettől, mert nap mint nap látni, és csak "féltesónak" nézni ez lehet, hogy nem menne hosszú távon.

2012. jan. 18. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg arról egyikünk sem tehet, hogy ugyan abba a fiúba vagyunk szerelmesek..Ez vmi bűn lenne? Nem direkt lett ez így.
2012. jan. 18. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem féltesód, csak mostohatesód lesz. Hát ne is mondd meg neki, hogy tetszik, igaz, hogy nem vérrokon, de azért anyukádék együtt vannak, elég undi lenne, ha járnál a fiúval...
2012. jan. 19. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!