Miért vagyok én ennyire szerencsétlen? Van még valaki ilyen helyzetben? Ti mit javasoltok?
Nincs ebben semmi ciki.Hívd be a szobádba, vagy ahol tudtok egy kicsit kettesben beszélni.
Vagy esetleg egy nagymama,keresztanya?
Ha más nem esetleg az iskolában egy tanárnő,akivel jóban vagy?
Először is sajnálom anyukádat.:(
Másodszor itt is nyugodtan kérdezhetsz amiről csak szeretnél anonim az oldal szóval itt nem ciki erről beszélned hidd el.
Apud nővérével is beszélhetsz erről,bár nem ismerem,de szerintem szívesen segít neked,hívd el valahova és mondd el neki,hogy neked ezekről a dolgokról nincs kivel beszélned és te rá gondoltál,hogy beszélgetne-e veled ezekről a dolgokról. Ha ezek után képnél hagy az elég baj lenne.
Bár én szüleimmel élek,de ezekről soha sem beszéltem velük. Valahogy tudtam a "dolgom". Barátnőimet hallgattam és utána olvastam annak amit nem tudtam,persze pár tanácsot kaptam anyumtól előremenőleg,de leülni erről beszélni kifejezetten az nem történt meg.
Én még annyit mondanék,hogy betétet használj még és ne tampont. Később használhatsz,de én most még nem ajánlanám neked,ha véletlen átáznál egy picit akkor egyből hideg vízbe áztasd be és kifog jönni a bugyiból/nadrágból,lehetőleg ilyenkor sötétebb nadrágokba járj (legalábbis engem ez ilyenkor megnyugtat) és ügyelj a tisztaságra,esetleg napközbe gyors alsó tusolás,intimkendő és rendes kézmosás.
Ha van valami kérdéses írj,ha én nem valaki más biztos tudj majd rá a választ.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!