Miért vagyok ilyen szerencsétlen? (többi lent)
hát izé...
igen... ez kamaszos hülyeség... :)
de gondolom ettől nem lett könnyebb... :)
Nem minden poén ugyanolyan vicces... lehet ha az egyik túl vicces volt, akkor a következő nem hozza a szintet és nem röhögnek :P
De arra vigyázz, hogy másokon ne poénkodj... ne bántsd meg őket...
Mindenkinek szüksége van megerősítésre, de... ha valaki folyamatosan nyafog emiatt, az nagyon zavaróvá tud válni...
úgy tűnik semmi okod nincs a nyavalygásra... :)
vannak barátaid, akikre nem te akaszkodsz, hanem ők hívnak, van egy srác, aki tetszik neked és te is tetszel neki... egyértelműen..., szép vagy, 15 vagy, itt a nyár, indulhat a banzáj, széteshet a ház... :)
a srácra visszatérve pedig... gondolod ő kevésbé bizonytalan, mint te? Gondolod ő nem kérdezi magától, hogy annak a gyönyörű lánynak tényleg tetszem? Sőt most még össze is zavartad.... azt hiszi nem tetszik neked, mert valaki mással akarod összehozni... elvetted minden önbizalmát... legalább biztathatnád valahogy, ha már nem is csókolod meg :)
ne nyafogj, élvezd az életed, különben holnap vagy holnapután a jövőbeni éned visszajön időgéppel és jól hátsón billent :P
Te..ha tudnád ez mekkora erőt adott nekem, megijednél. :D Durvább lettem mint egy bodybuiltdinges XDD
Talán beszélhetnénk privátban ha szeretnél :)
Köszi tényleg :D:D
akkor jó :)
csak így tovább :P
beszélhetünk, de akkor segíts, mert nem nagyon szoktam használni ezt az oldalt...
hogy kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!