Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves fiúnak milyen elfoglal...

10 éves fiúnak milyen elfoglaltságot javasoltok?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 éves, jókedélyű, barátkozó, de gyenge értelmi képességű és ügyetlen gyerek (Szakértői Bizottság megvolt). Sporttevékenységet javasoltak, hogy legyen azért valahol sikerélménye is, amig valahogy túléli az iskolákat.

Próbálkoztunk dobolni, focizni, de egyszer valaki ráordít (ügyetlen) és traktorral sem lehet újra odavinni.

2010. szept. 22. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
ússzatok, biciklizzetek, sakkozzatok, rajzoljatok, lovagoljatok és ilyesmik ;)
2010. szept. 22. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:

A lovaglást én is csak javasolni tudom! Kialakul egy érdekes kapcsolat a ló és a lovas között!

Először próbáljatok ki ketten sportokat! Mondjuk kosarazzatok, sakkozzatok (bár az kicsit összetettebb), focizzatok és bátorítsd, hogy ügyes vagy stb... de ez magától értetődik. :)

Egy kisállat is sokat segíthet, egy kutya/cica.

Teniszezhetne, pingpongozhatna, ha jó a szem-kéz kordinációs képessége.

Kézilabdázhatna, vagy röplabdázhatna.

Karate, vagy judo is jó ötlet, sőt azt még a hétköznapokban is hasznosíthatja!

Esetleg beszélj az edzővel, hogy neki egy kicsivel több figyelem kell, mert nagyon a szívére veszi, ha valami nem sikerül :)

2010. szept. 23. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol laktok?
2010. okt. 9. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is vidd el lovagolni. Én nagybátyáméknál imádok lovagolni. :)) Vagy biciklizzen esetleg gördeszka
2010. nov. 2. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a javaslatokat.

Most elkezdett aikido-ra és focira járni, ezek tetszenek neki (bár van egy olyan érzésem, hogy csak azért kezdte el, hogy mi örüljünk) ...

A lovagolásról hallani sem akar, fél a nagyobb állatoktól.

2010. nov. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!