Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy magyarázzam el neki? 14/l

Hogy magyarázzam el neki? 14/l

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályunkban aki nagyon hat..

Egy csomószor meg mondtam neki személyesen és fb-n is hogy köztünk nem lehet semmi.. és nem képes megérteni. :/

Pl. tegnap tesin oda állította a tanár a csapatunkba és végig piszkált meg minden annyira idegesített.. mit csináljak? :O

Valami ötlet?

2012. márc. 3. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne is figyelj rá.Ha rád ír,ne válaszolj.Majd lekopik egy idő után.
2012. márc. 3. 16:45
 2/8 A kérdező kommentje:

De suliban is folyton piszkál.. :/

Pl.: beszélgettem egy fiú haverral meg tök elvoltunk és mikor elmentem a könyveimért a srác meg ült a padjában így ráborította és megfenyegette ha nem hagy békén megveri.. :O

Arra is gondoltam, hogy "össze jövök" vkivel és akkor talán nem zaklat?!

2012. márc. 3. 16:55
 3/8 anonim válasza:

Én is voltam már ilyen helyzetbe, ami elég gáz.. :S

Hát én elüvöltöttem neki a szemébe, hogy szálljon le rólam!

Aztán mikor látta, hogy van barátom, verekedni akart vele, de barátom jól ellátta a baját ;)

Azóta nem is szólt hozzám :)

2012. márc. 3. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szard má' le!! Mond meg neki, hogy ne avatkozzon az ügyeidbe, semmi köze hozzá, hogy kivel jársz! 14L
2012. márc. 4. 15:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem járok senkivel.. :D

Csak olyan idegesítő, hogy órán is baszakodik..meg megkérte az osztály főnököt hogy hadd ülhessen mellém.. és én voltam a szemét hogy miért nem engedtem.. :O :@

2012. márc. 4. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem add el a veséjét
2012. márc. 7. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:

-.-" utolsó..

Ma is ilyet szól nekem, hogy: Érted dobog a szívem.. ááá nem néztem.. :O

Nagyon elegem van már. :S

2012. márc. 7. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Cseszd már pofán.: D egy idő után lekopik. : D ja meg a fiú legjobb haverod eljátszhatná hogy a pasid.
2012. máj. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!