Hogyan magyarázzam el nekik?
Minden évben adakozok, idén is már felhívtam a Teletont, az árvízkárosultakért is telefonáltam, az iszapkárosultakért is, Haitiért is. És most az egész suli Terinek hív (Teréz anya miatt..), mert barátnőm, egy haverom és én minden jótékonyságban benne vagyunk. Hogyan magyarázzam el a többieknek, hogy ez nem ciki, csak jót tesz vele, ha nem is pénzt ad, hanem mondjuk régi ruhákat, játékokat? Az igazgatónő megkért, hogy a többieket is kicsit ösztönözzük:)
13/L
A többiek se gondolják azt hogy ciki az adakozás
Nem azért nem adnak mert ciki
Az igazgatónővel nem beszéltél erről?
Ő jobban ismeri a többieket
Wááááááh teri x'DDD
Szép dolog az adakozás (már aki megteheti) Anyukád mit szól ehhez?
Lehet hogy a többi gyereknek nincs meg az anyagi háttere...
Személy szerint én is magamnak vennék elsősorban ruhákat,cipőt stb...
De úgy látszik veled ellentétben ezt nem mindenki teheti meg
büszke lehetsz magadra h ilyeneket csinálsz :D
sokan azért nem adakoznak egyébként mert úgy tartják h nem oda mennek a dolgok ahova ők szeretnék :S
csináld tovább.. és talán majd egyszer a többiek is megértik h mire is jó ez az egész..
..egyébként meg ha velük történne ilyesmi katasztrófa ők is örülnének a ilyesmi dolgoknak.. azért elgondolkoztató a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!