Hogyan magyarázzam el nekik?
Figyelt kérdés
Minden évben adakozok, idén is már felhívtam a Teletont, az árvízkárosultakért is telefonáltam, az iszapkárosultakért is, Haitiért is. És most az egész suli Terinek hív (Teréz anya miatt..), mert barátnőm, egy haverom és én minden jótékonyságban benne vagyunk. Hogyan magyarázzam el a többieknek, hogy ez nem ciki, csak jót tesz vele, ha nem is pénzt ad, hanem mondjuk régi ruhákat, játékokat? Az igazgatónő megkért, hogy a többieket is kicsit ösztönözzük:)
13/L
2010. dec. 3. 11:40
11/15 anonim válasza:
Hát csak Terizzenek!Te, pedig legyél büszke rá, mert nem akárki volt ám a néni!Letett az asztalra rendesen.Szóval legyen ez a trendi, amit te csinálsz!Mosolyogj és tedd, ők meg egy idő után elfogadják.(Én a kamaszkorom idején a szemeteléssel kapcsolatban voltam hasonló helyzetben-elfogadták, magukévá tették, később igényük lett rá)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi:) De mit mondhatnék, ami esetleg meghatja őket?
2010. dec. 4. 13:38
13/15 anonim válasza:
Aki nem érti meg magától az úgysem fogja,csak ha egyszer ő kerül ilyen helyzetbe,hogy még a kukából is öltözne,csakhogy ne fagyjon halálra.
Én is szívesen segítenék ha lenne időm...sajnos most nagyon kell tanulni.:|
De ha viszem valamire felnőtt koromban,biztos segítek a rászorulóknak.:)
14/15 anonim válasza:
Ne vedd figyelembe a beszólásaikat vagy vágj vissza nekik valahogy.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem a beszólás a bajom, hanem hogy nem bírnak valamit tenni másokért.
2010. dec. 5. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!