Hogy magyarázzam el nekik?
Figyelt kérdés
Mindenki jó embernek tart, sokan "felnéznek" rám, olyanok akarnak lenni, mint én, és vakon megbíznak bennem az idegen emberek is. De szerintem semmi okuk nincsen rá, semmivel sem vagyok jobb, mint mások. Mit csináljak, hogy ezt meg is értsék?2009. jún. 25. 11:19
1/3 anonim válasza:
Próbáld megbeszélni velük hogy te is olyan vagy mint ők, vannak hibáid, jó és kevésbé jó tulajdonságod. Szerintem inkább légy büszke, hogy így felnéznek rád, biztos van okuk rá.
2/3 anonim válasza:
Magyarázd el, hogy nem vagy csodalény és ugynaolyan barnát kakilsz mint bárki más.
3/3 anonim válasza:
miert ne lehetne az, hogy azok az emberek latnak benned valami kulonleges dolgot...amit te nem veszel eszre, vagy termeszetesnek tunik...annyira irracionalis ez??:) picit tobb onbizalmat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!